Pareri cormoran tr4 240 8-45g

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

IlieNeamt
veteran
veteran

Re: Pareri cormoran tr4 240 8-45g

Mesaj de IlieNeamt » 19 Feb 2014, 21:56

Lanseta asta "badarana" o am si eu de vreo 2 ani. La un concurs in delta la stiuca m-a "ajutat" sa castig locul 1.
Si o mai folosesc si la avat cu mono ..asa "badarana" cum e ea :mrgreen:
www.pentrupescuit.ro

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 20 Feb 2014, 07:18

va rog sa ma credeti eu am avut 2 bete "de suflet"...un st.croix (Zamfi stie) si acest cormoran pe care la un moment dat am vrut sal dau...si bine ca nu sa gasit unu repede sal ia....!
bineinteles cormoranul l-am mai modificat intre timp,iam schimbat inelele,iam curatit blankul....a cistigat un + mic la aspect dar si aplicabilitate...."am reusit sa prind tot felul de pesti cu el",acum nu las mai da.
ma deranjeaza "maxim" cind toata lumea il lauda si vine un "domn" si zice ca "nu e bun"...k e asa si pe dincolo...!
sa sti "domnule" ca se prind pesti si cu bete mai "low cost"....si sunt foarte multi pescari buni,sau foarte buni,carora daca le pui in maini o nuia de alun si cu aia prin peste,iar altii cu scule de zeci de milioane tot nu stiu cu ce se "maninca pescuitul".
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva "dar nu m-am putut abtine" :respekt: ! tuturor.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Feb 2014, 13:03

Pai sigur ca stiu! :lol: Ce nu stii tu este faptul ca la ora asta St.Croix-ul a suferit ...modificari! Sambata merg dupa el !Cu siguranta modificari in bine! 8) Ca sa fie mai pe mana mea...Pitici!

Eu am vandut TR4 si acum plang dupa el ...Noroc ca l-am dat la un prieten din Aiud si am ocazia sa-l mai vad! :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 20 Feb 2014, 13:10

Zamfi scrie:Pai sigur ca stiu! :lol: Ce nu stii tu este faptul ca la ora asta St.Croix-ul a suferit ...modificari! Sambata merg dupa el !Cu siguranta modificari in bine! 8) Ca sa fie mai pe mana mea...Pitici!

Eu am vandut TR4 si acum plang dupa el ...Noroc ca l-am dat la un prieten din Aiud si am ocazia sa-l mai vad! :respekt:
sa ne pui si noua niste poze...asa nu mai pling nici eu dupa el....!

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 21 Feb 2014, 11:05

Ieri am trecut pe la Gipo au lichidare de stocuri si au lasnete identice cu TR4 branduite X-Pert care s-au tot ieftinit.

Am cumparat 2 lassete de 7`ft putere 6-28g :lol: care sunt real 1/8-3/8 oz poate putin mai mult. Foarte faine blankurile si manerule ok ca lungime dar al cel de 8`ft. e prea lung.

Le-am cumparat sa le modific cu inele Fuji KR pentru ca imi place actiunea pentru pescuit de finete la salau(3.5 si 5g) , posibil sa le folosesc si la avat cu naluci mici.

Cine e interesat cred ca ami au pretul la modelul de 7`ft este 100. 15RON. 8ft`. putin mai scump dar puterea reala nu e in nici un caz 45g.

La Arrow lansta identica a fost redusa de 330 la 222RON pe acolo

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 21 Feb 2014, 11:31

Uneori chinezariile ofera surprize placute.

Am fost tare dezamagit pe vremuri cand am observat ca defapt am dat aproape dublu pe un TR4 fata de X-pert sau cum le zice...diferenta cosntand doar in mandrina Fuji,care oricum nu ofera nici un avantaj fata de cea montata pe cealalta.
Inelele sunt slabe si pe TR4(banuiesc ca sunt identice pe ambele) pastila stripperului s-a crapat foarte rapid fara sa fie abuzata ...blankul intradevar este foarte placut in pescuit...dar mai mult pentru linguri si voblere, decat la jig( in anumite situatii merge si jig)...si intradevar sunt supraevaluate la greutatea maxima de aruncare.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 21 Feb 2014, 17:12

sa dea dracu ca de nu imi vine sa imi iau iar una, desi am dat TR4 meu cu 100 de lei unui amic :D
eu zic sa stergeti topicul asta :lol:
Urasc atarnatorii!

adyy
junior
junior

Mesaj de adyy » 21 Feb 2014, 19:13

La 100 RON un X-pert d-ala mai ca ar merge.
Daca nu, batz de rezerva in panoplie.

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 22 Feb 2014, 10:11

ULK scrie:Uneori chinezariile ofera surprize placute.

Inelele sunt slabe si pe TR4(banuiesc ca sunt identice pe ambele) pastila stripperului s-a crapat foarte rapid fara sa fie abuzata ...blankul intradevar este foarte placut in pescuit...dar mai mult pentru linguri si voblere, decat la jig( in anumite situatii merge si jig)...si intradevar sunt supraevaluate la greutatea maxima de aruncare.
La asta ma m-am referit si eu cand am spus ca inele sunt mai slabe, casante.

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 27 Feb 2014, 16:03

Mai caline... Nu tre sa ti treaca prin mana 478 de lanete ca sa poti face difernta intr un blank can badaran si una ok. Pt domnul care a iesit pe locul 1la concurs de stiuca sa afle ca daca are ancore bune si fir bun mai are sanse si pe viitor. Stiuca nu i salau ... iar la gipo attack x pert este o lanseta manelista copiata in intregime dupa tr4 pkus ca are alta actiune de 20-50g cea de 240. E akt blank e alta mancare de peste.
Iar daca tu caline imi zici ca dai cu jig 20g plus greutatea shad uli cu tr :headbash: 4 imi pot imagina ce pescar esti ;)

Eu nu am contestat calitatile lansetei ci doar am zis ca are un blank cam badaran iar actiunea specificata de producator este mult supradimensionata. Iar vis a vis de st croix tau asta nu inseamna ca le stii oe toate. Daca erau asa scule de scule se gaseau multi importatori si pt eke. Asa vad ca st croix urile de pe forum sunt la cel putin mana a 3 a. Asa e la romani. Daiwa, shimano energopish si st croix. Si cred ca le cunosc oe toate. Iar caline, afla ca mana l face pe pescar. Nu batul!

Scrie răspuns