Mai Oblete....(asta ca sa fiu in ton cu exprimarea ta)....ce doamne iartama inseamna pt tine un blank badaran? sau cum il vezi tu?Obletele scrie:Mai caline... Nu tre sa ti treaca prin mana 478 de lanete ca sa poti face difernta intr un blank can badaran si una ok. Pt domnul care a iesit pe locul 1la concurs de stiuca sa afle ca daca are ancore bune si fir bun mai are sanse si pe viitor. Stiuca nu i salau ... iar la gipo attack x pert este o lanseta manelista copiata in intregime dupa tr4 pkus ca are alta actiune de 20-50g cea de 240. E akt blank e alta mancare de peste.
Iar daca tu caline imi zici ca dai cu jig 20g plus greutatea shad uli cu tr4 imi pot imagina ce pescar esti
Eu nu am contestat calitatile lansetei ci doar am zis ca are un blank cam badaran iar actiunea specificata de producator este mult supradimensionata. Iar vis a vis de st croix tau asta nu inseamna ca le stii oe toate. Daca erau asa scule de scule se gaseau multi importatori si pt eke. Asa vad ca st croix urile de pe forum sunt la cel putin mana a 3 a. Asa e la romani. Daiwa, shimano energopish si st croix. Si cred ca le cunosc oe toate. Iar caline, afla ca mana l face pe pescar. Nu batul!
Apoi ce urmeaza sa ne expui sunt niste aberatii mai mar idecit tine....chestii de marcheting la care tu nu te pricepi...asa ca lasale mai bine asa(st.croixuri,daiwe,shimanouri)!
In concluzie:
"Domnul"...iti garantez eu ca este mai pescar decit noi doi la un loc+citiva cu care te duci tu la pescuit!
Ceea ce nu sti tu este ca TR4 al meu a suferit niste imbunatatiri si Da duce 20g+guma.
Referitor la cit de pescar sunt eu...pot sa fac afirmatia urmatoare: oricind ,oriunde cred ca sunt mai bun decit tine(la pescuit de salau)
Ca nu duce cit scrie pe ea o stim cu totii....!
Vis a vis de st.croixul meu...nu sti nimic si nici nu ma omor sa-ti explic pt ca oricum nu ai sa intelegi...!
Un singur lucru mia placut si sunt Deacord cu tine MINA IL FACE PE PESCAR...dar sunt si multi cu 2 stingi.
Niciodata nu am zis eu ca le stiu pe toate...ba dimpotriva sunt dispus sa invat,am destule de invatat, dar garantat stiu mai multe decit tine.