Pareri cormoran tr4 240 8-45g

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vcalin
senior
senior

Re: Pareri cormoran tr4 240 8-45g

Mesaj de vcalin » 27 Feb 2014, 20:03

Obletele scrie:Mai caline... Nu tre sa ti treaca prin mana 478 de lanete ca sa poti face difernta intr un blank can badaran si una ok. Pt domnul care a iesit pe locul 1la concurs de stiuca sa afle ca daca are ancore bune si fir bun mai are sanse si pe viitor. Stiuca nu i salau ... iar la gipo attack x pert este o lanseta manelista copiata in intregime dupa tr4 pkus ca are alta actiune de 20-50g cea de 240. E akt blank e alta mancare de peste.
Iar daca tu caline imi zici ca dai cu jig 20g plus greutatea shad uli cu tr :headbash: 4 imi pot imagina ce pescar esti ;)

Eu nu am contestat calitatile lansetei ci doar am zis ca are un blank cam badaran iar actiunea specificata de producator este mult supradimensionata. Iar vis a vis de st croix tau asta nu inseamna ca le stii oe toate. Daca erau asa scule de scule se gaseau multi importatori si pt eke. Asa vad ca st croix urile de pe forum sunt la cel putin mana a 3 a. Asa e la romani. Daiwa, shimano energopish si st croix. Si cred ca le cunosc oe toate. Iar caline, afla ca mana l face pe pescar. Nu batul!
Mai Oblete....(asta ca sa fiu in ton cu exprimarea ta)....ce doamne iartama inseamna pt tine un blank badaran? sau cum il vezi tu?
Apoi ce urmeaza sa ne expui sunt niste aberatii mai mar idecit tine....chestii de marcheting la care tu nu te pricepi...asa ca lasale mai bine asa(st.croixuri,daiwe,shimanouri)!
In concluzie:
"Domnul"...iti garantez eu ca este mai pescar decit noi doi la un loc+citiva cu care te duci tu la pescuit!
Ceea ce nu sti tu este ca TR4 al meu a suferit niste imbunatatiri si Da duce 20g+guma.
Referitor la cit de pescar sunt eu...pot sa fac afirmatia urmatoare: oricind ,oriunde cred ca sunt mai bun decit tine(la pescuit de salau)
Ca nu duce cit scrie pe ea o stim cu totii....!
Vis a vis de st.croixul meu...nu sti nimic si nici nu ma omor sa-ti explic pt ca oricum nu ai sa intelegi...!
Un singur lucru mia placut si sunt Deacord cu tine MINA IL FACE PE PESCAR...dar sunt si multi cu 2 stingi.
Niciodata nu am zis eu ca le stiu pe toate...ba dimpotriva sunt dispus sa invat,am destule de invatat, dar garantat stiu mai multe decit tine. :wink:

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 27 Feb 2014, 20:44

Mai caline :) nu am.auzit niciodata sa i poti marii actiunea unui blank ulterior. Daca ai reusit performanta asta singur inseamna ca esti maestru. Daca ti a zis ca altu ca ti o face inseamna ca te a pacalit si ti a luat banii. O alta varianta ar fi sa i fi rupt varful :)) referitor la cunostintele tale in pescuit chiar nu te contrazic... Eu nu ma iau la intrecere cu nimeni la pescuit. Nici pe balta cu atat mai putin pe internet. Poate nu te intrec la salau fdar garantat la gramatica limbii romane ramai mult de tot in urma si in concurenta cu un baietandru de gimnaziu. daca tu crezi ca s a rasturnat smecheria la dumneata in curte si tot acolo s a inventat si roata inseamna ca ai o mare problema. Dumneata esti inca o dovada solida a faptului ca peacarul care nu prinde investeste! Tine in mana un megabass, un pontoon21, un heraklesa usa sau un w@m si dai garantat cu paru ala de 1kg al tau de pamant!
Topic inchis!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Feb 2014, 20:48

Obletele scrie:Mai caline :) nu am.auzit niciodata sa i poti marii actiunea unui blank ulterior. Daca ai reusit performanta asta singur inseamna ca esti maestru Daca ti a zis ca altu ca ti o face inseamna ca te a pacalit si ti a luat banii. O alta varianta ar fi sa i fi rupt varful :)) referitor la cunostintele tale in pescuit chiar nu te contrazic... Eu nu ma iau la intrecere cu nimeni la pescuit. Nici pe balta cu atat mai putin pe internet. Poate nu te intrec la salau fdar garantat la gramatica limbii romane ramai mult de tot in urma si in concurenta cu un baietandru de gimnaziu. daca tu crezi ca s a rasturnat smecheria la dumneata in curte si tot acolo s a inventat si roata inseamna ca ai o mare problema. Dumneata esti inca o dovada solida a faptului ca peacarul care nu prinde investeste! Tine in mana un megabass, un pontoon21, un heraklesa usa sau un w@m si dai garantat cu paru ala de 1kg al tau de pamant!
Topic inchis!
Cu scuzele de rigoare...te rog..nu mai insista...nu stii despre ce vorbesti. E urat ce faci. Jignirile nu tin loc de cunoastere.

:respekt: :respekt: :respekt:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 27 Feb 2014, 21:21

Nu am jignit pe nimeni. Doar ca acest calin nu stie sa respecte o parere. Pt asa ceva exiata topicuri si forumuri. Cand eu am mi am zis parerea despre un blanck si repet "cam badaran" este parerea mea. Iar cand un neajutorat vine si ma critica ( nu aveam nimic impotriva daca ma cintrazicea) atunci imi permit sa i rapund la fel. ;)

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 28 Feb 2014, 09:01

Obletele,

blankul de 7`ft X-Pert este un blank bun adica are pereti echilibrati ca grosime, uniformi si este usor. Lanseta este fabricata in aceeasi fabrica cu TR4 pentru ca am verificat conicitatile si la mufare blankurile sunt identice. Manerul este identic cu exceptia mandrinei care nu este Fuji dar este o copie buna.

Au doar etichete diferite blankuriel sunt identice. In plus ce se vede sub blank este o impletitura de grafit foarte rezistenta pentru ca am fost nevoit sa o curat pe o bucata din butt.

In clasa lui de putere reala ML este un blank usor. Pentru pescuit de finete la salau este un blank bun ca actiune si ok ca material.

iiulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iiulian » 28 Feb 2014, 10:00

[quote="Obletele"] Poate nu te intrec la salau fdar garantat la gramatica limbii romane ramai mult de tot in urma si in concurenta cu un baietandru de gimnaziu. quote]
Chiar daca Alin mai uita cate o cratima cand scrie sau poceste cate un englezism , asta nu e un forum de gramatica ci un forum de pescari . Iar baiatul asta a prins peste si cu lansete low cost si cu lansete custom de multi bani, chiar are o parere bazata pe multe incercari.
Pace ! :mrgreen: :respekt:
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 28 Feb 2014, 20:28

Obletele scrie:Nu am jignit pe nimeni. Doar ca acest calin nu stie sa respecte o parere. Pt asa ceva exiata topicuri si forumuri. Cand eu am mi am zis parerea despre un blanck si repet "cam badaran" este parerea mea. Iar cand un neajutorat vine si ma critica ( nu aveam nimic impotriva daca ma cintrazicea) atunci imi permit sa i rapund la fel. ;)
Mai nene eu tit respect parerea ta,daca imi aduci cel putin un argument..."badaran"...adica?
M-ai facut neajutorat....acum imi dau sema ca s-ar putea sa ai dreptate....sa-ti explic:
"am o ranga"...dar imi este sila sa pun mina pe ea...ma ajuti tu?
Te-ai racorit? da?
Oh...si eu!
:respekt: dau :bere:

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 28 Feb 2014, 20:33

P.S. Imi cer scuze adminului si colegilor pescari!.
Gata...promit sa fiu cuminte.
Maine ma duc la pescuit!!!

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 28 Feb 2014, 21:10

vcalin scrie:P.S. Imi cer scuze adminului si colegilor pescari!.
Gata...promit sa fiu cuminte.
Maine ma duc la pescuit!!!
Bafta!!

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 28 Feb 2014, 21:17

Multumesc mult de tot.
Asta vine de la pitesti....si sigur ca va fi kk la traista. :wink:
:respekt: pitestenilor si salutari de la olteni.

Scrie răspuns