multam fain. asta inseamna ca o tai de pe lista.cristi_vi scrie:Am avut Exage-ul. A fost bun pentru inceput dar dupa ce mi-am luat Pfluger Patriarch i-am pasat-o la tata.Acum mi se pare o rasnita.
parere mulineta spinning UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu trebuie sa o tai neaparat de pe listatgabi scrie:multam fain. asta inseamna ca o tai de pe lista.cristi_vi scrie:Am avut Exage-ul. A fost bun pentru inceput dar dupa ce mi-am luat Pfluger Patriarch i-am pasat-o la tata.Acum mi se pare o rasnita.

asa e. oricum varianta "exage" e o varianta de compromis, mai mult pentru pret.florin s scrie:Nu trebuie sa o tai neaparat de pe listatgabi scrie:multam fain. asta inseamna ca o tai de pe lista.cristi_vi scrie:Am avut Exage-ul. A fost bun pentru inceput dar dupa ce mi-am luat Pfluger Patriarch i-am pasat-o la tata.Acum mi se pare o rasnita.
dar nu poti sa compari o mulineta care costa 200 lei-Exage cu una care costa 800 lei-Patriarch.
dupa mai multe studii pe net am concluzionat ca, datorita pretului si calitatii de nivel mediu, raman inca in cursa urmatoarele:
- daiwa exceler x 1000
- shimano seido 1000 fa
- shimano exage 1000 fc
nu imi permit un stradic. si pentru cele de mai sus fac eforturi financiare.
dintre cei care ati fost la targurile de anul trecut ... va mai aduceti aminte careva daca au fost reduceri de preturi si cam cat?
multumesc!
- daiwa exceler x 1000
- shimano seido 1000 fa
- shimano exage 1000 fc
dintre cei care ati fost la targurile de anul trecut ... va mai aduceti aminte careva daca au fost reduceri de preturi si cam cat?
multumesc!
Strict dintre astea 3 eu as lua exceler-ultgabi scrie:dupa mai multe studii pe net am concluzionat ca, datorita pretului si calitatii de nivel mediu, raman inca in cursa urmatoarele:
- daiwa exceler x 1000
- shimano seido 1000 fa
- shimano exage 1000 fc
multumesc!
C&R
- stefanflorin
- veteran
Reducerile sunt doar pe bannere. In realitate preturile sunt identice ca in magazine. Targul e bun sa compari produse, ca sa faci afacere, mai rar. Foarte putine produse le-am vazut reduse, ca si exemplu (ce mi-a ramas in minte) era firul Sunline si gumele Manns de la Abrevis, si mai vedeai ici colo cate ceva la asa zisa "oferta".
PS: daca mai pui si drumul+ taxa de intrare, adio reducere (daca fictiv ea ar fi)
PS: daca mai pui si drumul+ taxa de intrare, adio reducere (daca fictiv ea ar fi)
Urasc atarnatorii!
De ce? Ce avantaje tehnice vezi tu?vleydyx scrie:Strict dintre astea 3 eu as lua exceler-ultgabi scrie:dupa mai multe studii pe net am concluzionat ca, datorita pretului si calitatii de nivel mediu, raman inca in cursa urmatoarele:
- daiwa exceler x 1000
- shimano seido 1000 fa
- shimano exage 1000 fc
multumesc!
Shimano-urile au mai multi rulmenti (neobisnuit) si, in plus, sunt incapsulati (Exage). Seido are frana etansa.
Avantajele pe care le vad eu la Exceler sunt tamburul ABS si (dupa unele descrieri - nu stiu cat de sigure sunt) corpul si rotorul metalic.
Merci!
parere mulineta Ul
Daiwa Luvias 1003,Daiwa Presso 1003 sau Daiwa New Certate 1003.
sunt mulinete scumpe(pretul creste incepand cu luviasul si terminad cu new certate)dar sunt cele mai bune pentru gama UL,L.tambur care inmagazineaza 100m de 0.14,frana micrometica de mare clasa,echilibreaza vergi incepand cu 6' si terminand cu 7'.ce s-a prezentat pana acum sunt mulinete de maxim un sezon folosite intensiv.
sunt mulinete scumpe(pretul creste incepand cu luviasul si terminad cu new certate)dar sunt cele mai bune pentru gama UL,L.tambur care inmagazineaza 100m de 0.14,frana micrometica de mare clasa,echilibreaza vergi incepand cu 6' si terminand cu 7'.ce s-a prezentat pana acum sunt mulinete de maxim un sezon folosite intensiv.