parere lanseta shimano lesath act. 10-30 gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
parere lanseta shimano lesath act. 10-30 gr
Salut impatimiti in ale spinning-ului!
Spuneti-mi va rog ,daca este cineva care a folosit 'batul cu pricina'si, daca da ,as dori sa aud ceva pareri despre cum se comporta in drill .lanseuri ,etc .
Va multumesc anticipat!
Spuneti-mi va rog ,daca este cineva care a folosit 'batul cu pricina'si, daca da ,as dori sa aud ceva pareri despre cum se comporta in drill .lanseuri ,etc .
Va multumesc anticipat!
-
- utilizator nou
shimano lesath 2,40 act 10-30 gr
Sa inteleg de la tine ca raportul pret-calitate ,nu functioneaza in cazul asta?sau pur si simplu ar exista ceva mai bun si mai fiabil la un alt pret?
-
- utilizator nou
sunt multe lansete mult mai bune la banii aia...lansetele scumpe insa sunt destul de specializate, pe un anumit stil, pe o anumita aplicatie...eu am avut Shimano Speedmaster si Antares, si am pescuit cu Lesathul unui prieten cateva ore...Kistlerul meu LTA din vremea aia era mult mai sensibil, se incarca mai bine, doar ca nu avea componentele si nu arata asa de bine ca Lesathul...eu am pescuit versiunea veche de Lesath cu inele cu un singur picior(gandite pt lansete UL) care au prostul obicei de a se cam rup...parerea mea, ia-ti de banii aia un St Croix Legend Elite Salmon and Steelhead, G Loomis Hot Shot sau Salmon and Steelhead, daca vrei o lanseta pe stilul european(mai lunga, din doua bucati) sau daca vrei una pe stilul american, incearca Kistlerele, St Croix, Daiwa Steez si Daiwa Fuego...eu pe astea le-am pipait si le-am avut si mi-au placut mult mai mult decat Lesath-ul
Sunt fan Shimano, dar lansetele lor europene nu-si merita banii, ca actiune sunt apropiate de Cormorane sau alte branduri tranditional europene care sunt la jumate, chiar o treime din pretul Shimano...
Sunt fan Shimano, dar lansetele lor europene nu-si merita banii, ca actiune sunt apropiate de Cormorane sau alte branduri tranditional europene care sunt la jumate, chiar o treime din pretul Shimano...
-
- utilizator nou
daca o vrei pt voblere si linguri,si tii neaparat sa fie mai lunga poti sa te uiti la un cormoran ito crank care e in jur de 400 de lei.cristi bxl scrie:Poti sa-mi dai ceva exemple te rog!As fi foarte interesat !
daca vrei pt jig si,la fel,vrei sa fie mai lunga incearca seriile salmon&steelhead de la st croix,g loomis,lamiglas etc
daca vrei pt jig si la jumate pret e de vazut un daiwa ryukon.
daca o vrei pt jig si nu tii neaparat sa fie lunga,poti incerca kistler,st croix,daiwa,major craft etc.vorbesc de ce gasesti la noi pe piata.