Okuma VSystem
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Okuma VSystem
Ce parere aveti de aceasta mulineta? Merita banii pentru Ultralight.....modelele mai mici 20 , 30..... sau un medium light? la arrow se poate gasi la 365 lei, sau 330 nu mai stiu.sub 380 de ron.
multumesc

Am un VSystem 20 . NU MERITA BANI!!! Imi dau pumni in cap ca am luat-o.
De bani astia mai bine iei 2-3 mulinete mai ieftine. Citeste posturile si o sa iti dai seama care e treaba. Adica are un defect de proiectare (care inca nu am reusit sa il remediez) care face sa se agate firul intre rola de galet si galet. Firul prins (daca dai cu mono) incepe sa se roada si se poate rupe. E foarte enervant dupa fiecare lanseu sa te uiti daca nu s-a prins firul.
Cred ca VSystemul e cel mai mare buff ever, din pacate am muscat-o. La noi in tara nu exista satisfaction guarantee ca in alte tari asa ca am ramas cu ea pe cap. Nu o vand ca imi stric firma.
De bani astia mai bine iei 2-3 mulinete mai ieftine. Citeste posturile si o sa iti dai seama care e treaba. Adica are un defect de proiectare (care inca nu am reusit sa il remediez) care face sa se agate firul intre rola de galet si galet. Firul prins (daca dai cu mono) incepe sa se roada si se poate rupe. E foarte enervant dupa fiecare lanseu sa te uiti daca nu s-a prins firul.
Cred ca VSystemul e cel mai mare buff ever, din pacate am muscat-o. La noi in tara nu exista satisfaction guarantee ca in alte tari asa ca am ramas cu ea pe cap. Nu o vand ca imi stric firma.
the angler is catching xxx, not by the lure
- kriss-wolf
- veteran
-
- junior
Nu e o problema doar cu acea mulineta. Acel defect este la majoritatea okumelor de spinning. Eu am o Okuma Aquios care are aceasi problema. Imediat ce am luat-o m-am gandit ca e posibil sa apara problema asta. Dupa ce am pus firul pe ea, acest lucru s-a adeverit. Nu se intampla foarte des, insa este foarte enervant sa trebuiasca sa fii mereu atent daca s-a prins firul pe langa galet. De asemenea daca citesti pe net gasesti ca si la avenger si alte modele de spinning este aceasi problema. Deci e problema de proiectare.kriss-wolf scrie:@Jones Am si eu modelul de 20 si nu am avut nici o problema cu el am dat si cu mono si cu textil si nu patesc treaba aia ca la a ta. Poate ala ce l-ai luat tu are un defect, eu sunt f multumit de mulineta
Am un Inspira trimis din state acum vreo 4 ani, nu il iau decat cand ma duc in delta si sunt conditi nasoale (gasca mare,ploaie)caci imi e mila de celelalte si pot sa spun ca am calcat si pe el ,are vopseaua luata de atata chin si merge inca super ,in schimb am un Zeon luat de aici care prinde firul la galet, nu il folosesc si il tin ca rezerva in masina.
Numai bine...
Numai bine...