radu.b scrie:lionking80 scrie:kriss-wolf scrie:@Jones Am si eu modelul de 20 si nu am avut nici o problema cu el am dat si cu mono si cu textil si nu patesc treaba aia ca la a ta. Poate ala ce l-ai luat tu are un defect, eu sunt f multumit de mulineta
Nu e o problema doar cu acea mulineta. Acel defect este la majoritatea okumelor de spinning. Eu am o Okuma Aquios care are aceasi problema. Imediat ce am luat-o m-am gandit ca e posibil sa apara problema asta. Dupa ce am pus firul pe ea, acest lucru s-a adeverit. Nu se intampla foarte des, insa este foarte enervant sa trebuiasca sa fii mereu atent daca s-a prins firul pe langa galet. De asemenea daca citesti pe net gasesti ca si la avenger si alte modele de spinning este aceasi problema. Deci e problema de proiectare.
Buna ziua.
Imi pare rau sa citesc despre aceste incidente. Nu vreau sa intru in polemica cu dumneavoastra, personal am doua Alumina, dau cu textil si nu am patit nici-o data ce spuneti.
Mai mult, in urma postarilor (a tuturor, nu doar a dumneavoastra) a fost semnalata defectiunea furnizorului, care s-a aratat foarte interesat de acest aspect.
Raspunsul d-nei Eko Chiu - Export Manager a fost (pe scurt) ca in urma sezizarilor au fost facute mai mult de 300 teste de casting in fabricile lor dar din pacate nu au avut nici-un incident de acest gen si ar avea nevoie sa-i oferim un exemplu concret.
Pentru acest lucru rugamintea noastra ar fi sa luati legatura cu colegul meu Adrian de la service si mulinetele cu problema sa ajunga la noi intr-un fel.
Adaug mai jos si mesajul d-nei Eko in original:
"Yes, please keep me updated. We tested the reel by casting more than 300 times in the factory but still couldn�t find the problem, if you have a
sample, that will be very helpful. I have a complaint from Turkey said the line get 'twisted" - become no smooth, but still cant find this problem with 300 times casting even with 200g lead weight.
Eko Chiu
export manager
Okuma fishing tackle Taiwan
OKT-æ¥å‹™èª²ç¶“ç