Okuma VSystem

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 16 Mar 2010, 19:24

exceler
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 16 Mar 2010, 19:27

Ecusima de 1000 are 260g . Nu stiu daca merge cu UL .

Vezi si un Cormoran Magnesia . Eu am tras toata vara trecuta de una si se comporta excelent . Si numai cu UL nu am dat . Am tras Mastere de 21 g si voblere mari si grele si nimic rau nu s-a intamplat .

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 16 Mar 2010, 19:53

ceva la un buget de 150 maxim 200 ron ca e inca criza
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 16 Mar 2010, 20:21

:lol: tocmai voiam sa iti recomand shimano symetre :roll:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 16 Mar 2010, 20:23

costin_s scrie::lol: tocmai voiam sa iti recomand shimano symetre :roll:
te rog abtinete , avem reprezentant Shimano :P pe forum :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Mar 2010, 01:05

Okuma stift !

Era sa o musc luna trecuta , o scos un model nou , Okuma Cedros , promite multe in teorie , bine ca am apucat sa o am in mina , poate o luam de pe ceva magazen virtual si o muscam :twisted:
Intre capacu care stringe tamburu si tambur o musca poate face ture :lol: , pe acolo nu imtra un fir de nisip , pota baga cu sacu :lol: , de apa nu mai zic :twisted:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 17 Mar 2010, 01:13

Singurele scrieri favorabile le-am auzit despre Okuma Salina,model mai vechi de saltwater..Si Integrity de fly...Si SLV datorita pretului atragator.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 17 Mar 2010, 07:52

Referitor la defectele de VSystem am facut niste saibe din tabla subtire de cupru- 0,1 mm ca sa indepartez rola de galet de galetul propriu zis . Sper ca nu mai prinda firul. Sincer la 13 rulmenti cati are merge frumos. Dar ...........................

Cu toata teapa care am luat-o cu VSystemul am 5 mulinete Okuma care merg foarte bine (deci sunt fan Okuma) > 2 Avengeruri 20 si 40A, 1 S380, 1 SLV, 1 Acces.

Cred ca okuma zeon e cea mai buna mulineta low- buget urmeaza avengerul . Dar pentru spinning mediu light cred ca cel mai bun raport pret calitate il ai cu ryobi ecrusima.
the angler is catching xxx, not by the lure

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Mar 2010, 08:59

Jedi scrie:Singurele scrieri favorabile le-am auzit despre Okuma Salina,model mai vechi de saltwater..Si Integrity de fly...Si SLV datorita pretului atragator.
Mai sunt de apreciat Longbow si Epix Pro 8)

radu.b
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de radu.b » 26 Mar 2010, 12:15

lionking80 scrie:
kriss-wolf scrie:@Jones Am si eu modelul de 20 si nu am avut nici o problema cu el am dat si cu mono si cu textil si nu patesc treaba aia ca la a ta. Poate ala ce l-ai luat tu are un defect, eu sunt f multumit de mulineta
Nu e o problema doar cu acea mulineta. Acel defect este la majoritatea okumelor de spinning. Eu am o Okuma Aquios care are aceasi problema. Imediat ce am luat-o m-am gandit ca e posibil sa apara problema asta. Dupa ce am pus firul pe ea, acest lucru s-a adeverit. Nu se intampla foarte des, insa este foarte enervant sa trebuiasca sa fii mereu atent daca s-a prins firul pe langa galet. De asemenea daca citesti pe net gasesti ca si la avenger si alte modele de spinning este aceasi problema. Deci e problema de proiectare.
Buna ziua.
Imi pare rau sa citesc despre aceste incidente. Nu vreau sa intru in polemica cu dumneavoastra, personal am doua Alumina, dau cu textil si nu am patit nici-o data ce spuneti.
Mai mult, in urma postarilor (a tuturor, nu doar a dumneavoastra) a fost semnalata defectiunea furnizorului, care s-a aratat foarte interesat de acest aspect.
Raspunsul d-nei Eko Chiu - Export Manager a fost (pe scurt) ca in urma sezizarilor au fost facute mai mult de 300 teste de casting in fabricile lor dar din pacate nu au avut nici-un incident de acest gen si ar avea nevoie sa-i oferim un exemplu concret.
Pentru acest lucru rugamintea noastra ar fi sa luati legatura cu colegul meu Adrian de la service si mulinetele cu problema sa ajunga la noi intr-un fel.
Adaug mai jos si mesajul d-nei Eko in original:

"Yes, please keep me updated. We tested the reel by casting more than 300 times in the factory but still couldn’t find the problem, if you have a
sample, that will be very helpful. I have a complaint from Turkey said the line get 'twisted" - become no smooth, but still cant find this problem with 300 times casting even with 200g lead weight.

Eko Chiu
export manager
Okuma fishing tackle Taiwan
OKT-業務課經理--eko(邱秀瑛)

Asteptam raspunsul din partea dumneavoastra asigurandu-va totodata ca Okuma este una dintre cele mai puternice firme in domeniu, iar aceasta pozitie o are datorita unui lucru simplu si anume, Okuma s-a dedicat total cercetarii pentru imbunatatirea calitatii si performantelor produselor si a refuzat sa se inspire din experienta altor producatori, importanta pentru ei fiind doar experienta pescarilor. Si nu este reclama :D

Cu respect

Scrie răspuns