Okuma Alumina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Okuma Alumina
Salut! Azi am vazut si pipait o Okuma Alumina 2.4o 10-40g. Mie mi-a facut o impresie buna pt. pretul ei,actiune,nr inele, calitate inele, miner, mandrina, greutatedar eu sunt cam incepator si as vrea cateva pareri de la cei care au sau stiu despre lanseta.precizez ca vreau sa pescuiesc cu ea la salau, avat cu lingurite dar si cu voblere sau plastice la Prut, Siret si Dunare si ocazional balta . va multumesc si astept sfaturi.
Cormoran Black Star rulzzz
eu la lansete folosesc doar Daiwa (Infinity Q Jigger rupe tot ce exista pe piata
) si Cormoran. La mulinete recunosc ca nu accept decat Okuma. Am vreo 2 Alumina (15,20) un Zeon si mai nou V System
(iarasi fac pariu ca rupe orice cocurenta) Consecvent deci si conservator in cele mai mici detalii. Nu stiu ce sa iti spun despre lansetele Okuma pentru ca nu stiu pe nimeni care sa foloseasca asa ceva. Oricum , in grupul de pescari al colegilor lui tata, scot toti blitzul cand vad Infinity Q Jigger-ul, ca astia dau doar cu pari din aia tepeni
Nu cred totusi sa fie o alegere rea, pentru ca daca fac mulinete de calitate, mai mult ca sigur se pricep si la lansete. Revin iar la exemplu Cormoran si Daiwa care fac foarte bine si una si alta!

eu la lansete folosesc doar Daiwa (Infinity Q Jigger rupe tot ce exista pe piata

'' Am vreo 2 Alumina (15,20) un Zeon si mai nou V System (iarasi fac pariu ca rupe orice cocurenta)''
eu zic mai intati sa pescuiesti si alte mulinete si apoi sa vi cu afirmatii de genu asta sunt multi incepatori care iau tot ce citesc pe aici de bun,cat despre pariu mai bine nu-l pui niciodata de faza aialalta ca scot astia blitu cand apari tu cu daiwa Q
eu zic mai intati sa pescuiesti si alte mulinete si apoi sa vi cu afirmatii de genu asta sunt multi incepatori care iau tot ce citesc pe aici de bun,cat despre pariu mai bine nu-l pui niciodata de faza aialalta ca scot astia blitu cand apari tu cu daiwa Q

Uite un pescar fericit! Are cele mai tari scule de pe piata!TheFly scrie: ...Cormoran Black Star rulzzz...
...doar Daiwa (Infinity Q Jigger rupe tot ce exista pe piata) si Cormoran...
...Okuma. Am vreo 2 Alumina (15,20) un Zeon si mai nou V System(iarasi fac pariu ca rupe orice cocurenta)...

Imi permit o intrebare: ai pus mana pe tot ce exista pe piata, ca sa emiti verdicte? Poti spune cel mult ca ai aceste scule si ca tie iti plac mai mult decat altele pe care ai avut ocazia sa le incerci.

...sau poti spune orice. Traim intr-o tara libera!

m-am linistit1
Salutare! Dupa multe cautari si informari prin topicuri mi-am luat inima in dinti si am achizitionat o lanseta Okuma Alumina 2.40 10-40g.
Am fost cu ea la Dunare si am incercat-o. Am dat la avat cu de toate ,lingurita rotativa ,voblere Salmo Sting si Tril si nimic am pus chiar si muste nic. Am luat totusi doi la shad Kopito 7cm,galben fluo ,dar micuti 400-500g,
,.Oricum sint super multumit de lanseta ,lansez unde altadata doar ma uitam.actiune fast-moderata ,destul de usoara fata de ce am avut eu pina acum,raport pret -calitate bun. Ceva ma intristat totusi si anume asa zisii pescari sportivi care prideau unul dupa altul carasel nu mai mare de 10-12 cm si se bucurau foarte tare
,facandu-ma sa ma intreb daca nu cumva traim intr-o lume paralela , si daca au rost toate investitiile si nu ma refer doar la cele materiale. Oricum spinningul merge mai departe. Multumesc celor care au raspuns intrebarii mele.Va salut1

Hai sa-ti raspund tot cu o intrebare: pentru tine prietena ta sau sotia nu e cea mai frunoasa, cea mai gospodina, cea mai buna in pat si cea mai cea mai!!??!Musti scrie:Uite un pescar fericit! Are cele mai tari scule de pe piata!TheFly scrie: ...Cormoran Black Star rulzzz...
...doar Daiwa (Infinity Q Jigger rupe tot ce exista pe piata) si Cormoran...
...Okuma. Am vreo 2 Alumina (15,20) un Zeon si mai nou V System(iarasi fac pariu ca rupe orice cocurenta)...
![]()
Imi permit o intrebare: ai pus mana pe tot ce exista pe piata, ca sa emiti verdicte? Poti spune cel mult ca ai aceste scule si ca tie iti plac mai mult decat altele pe care ai avut ocazia sa le incerci.![]()
...sau poti spune orice. Traim intr-o tara libera!

Sau ai "pus mana" pe tot ce exista pe "piata"

Daca ar fi asa, in ambele situatii suntem fericiti amandoi,...cu un mic avantaj in ceea ce te priveste, recunosc! Dar doar daca este asa

Stii cum ii? Nevasta-mea nu "rulzzz" si nici nu "fac pariu ca rupe orice cocurenta". In schimb imi "place mai mult decat altele pe care am avut ocazia sa le incerc"TheFly scrie:Hai sa-ti raspund tot cu o intrebare: pentru tine prietena ta sau sotia nu e cea mai frunoasa, cea mai gospodina, cea mai buna in pat si cea mai cea mai!!??!![]()
Sau ai "pus mana" pe tot ce exista pe "piata"![]()
![]()
Daca ar fi asa, in ambele situatii suntem fericiti amandoi,...cu un mic avantaj in ceea ce te priveste, recunosc! Dar doar daca este asa

Chestie de formulare...