Okuma Alumina

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 17 Apr 2008, 21:24

sigur w actiune moderate-fast? in reviw-ul facut in Aventuri scria ca e fast? la pretul asta crede-ma ca merita? oare nu au modele si mai puternice?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Apr 2008, 08:07

Musti scrie:
TheFly scrie:Hai sa-ti raspund tot cu o intrebare: pentru tine prietena ta sau sotia nu e cea mai frunoasa, cea mai gospodina, cea mai buna in pat si cea mai cea mai!!??! :P

Sau ai "pus mana" pe tot ce exista pe "piata" :!: :?:

Daca ar fi asa, in ambele situatii suntem fericiti amandoi,...cu un mic avantaj in ceea ce te priveste, recunosc! Dar doar daca este asa :P
Stii cum ii? Nevasta-mea nu "rulzzz" si nici nu "fac pariu ca rupe orice cocurenta". In schimb imi "place mai mult decat altele pe care am avut ocazia sa le incerc" :lol: .
Chestie de formulare... 8)
Acuma dupa asa discutie ar fi fain sa zic si eu ca in bancuri: a, nu, ai dreptate totusi, si mie mi se pare ca prietena ta e cea mai buna in pat. Scuzati gluma.

Blackmamba eu mi-as fi dat cu parerea dar adevarul e ca numai am tinut in mana alumina de 2,70 si mi s-a parut o lanseta buna de stiuca. Am avut mulineta alumina 30 si mi se pare reusita exceptand faptul ca uneori mai prindea firul langa galet. Nu stiu daca era o eroare de unitate sau de serie, poate a mai patit cineva.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 18 Apr 2008, 08:22

tristian, e moderate-fast sau fast? din ce zici tu pare a fi fast...in review-ul celor din aventuri zicea ca e fast...cum e pana la urma?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Apr 2008, 10:24

E moderate-fast de aia mi s-a parut buna in special pentru lingura, adica cu jiguri eu n-as putea pescui e cu ea, cred. Eu folosesc fast 2,40 la lingura, dar 5-25, si compenseaza un pic. M-am obisnuit cu instalatii mai medium-light si nu merg cu linguri peste 16 g. Dar alumina chiar mi-a placut. Acuma la pretul care e... eu stiu... poate ca as gasi altceva.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Apr 2008, 10:35

Vad ca se gaseste si pe la 180 de ron, asta e un pret bun, asa merita. Eu gasisem undeva la 230 sau 250 asa-ceva, intr-un magazin. La 170-180 ron eu zic ca merita. Vroiam sa recomand balzer biabolo spin sau magna mx spin de 2,70 dar e tot pe-acolo si acuma cred ca au crescut si ei preturile. Am vazut si V-system, lanseta, aia e si mai misto dar si mai scumpa cred. Acuma la noi, din pacate, prima data ne facem bugetul si dup-aia ne alegem lanseta.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 18 Apr 2008, 11:10

mersi mult tristian...am intrebat deoarece in revista am vazut-o la 150 rom....nu mai am nevoie de bete..dumnezeu stie cat pateu am mancat in 4 ani de zile ca sa imi iau betele care le am., am mai dat 2-3 gauri la curea din anul I... :lol: sunt tentat sa mai cumpar un magnesium sau un st croix walleye tourmanent....dar asta poate la targul aventuri.pana atunci mai strangem, ce sa facem :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Apr 2008, 15:13

Am si eu o intrebare. Ai fost la targ anul trecut? Eu nu am putut merge in perioada aia. Sau pentru cine a fost. Erau modelele americane de walleye sau bass? Ma intereseaza Daiwa in mod special. Multzam fain!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 18 Apr 2008, 17:22

nu eram in tara la momentul respectiv, imi faceam de cap la pescuit undeva departe pe niste rauri faine...sincer aveam un combo shakespeare luat cu 50$ si nici ca imi pasa...era totul prea frumos...aici in schimb niciodata nu sunt multumit de bete, mulinete indiferent cate am...astept targul de anul asta care se anunta destul de interesant..sigur se va lasa cu inimi frante :lol:

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 22 Iun 2008, 11:22

pe mine ma intereseaza o alumina de 2.40 m, putere 10-40 pt. jigging in lacuri. A folosit cineva modelul asta, se preteaza pt. lacuri?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Iun 2008, 09:35

La pretul aluminei s-ar putea sa iei un St. Croix Premier, 7', medium-light, excelent pt jigging pe lacuri. Alumina e mai moale decat asta.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns