Okuma Alumina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
Am eu exact modelul de 2.40, 10-40g. E ok la pretul care este
Pentru un bat la 130 de lei cred ca ofera suficient:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-okum ... -5272.html
Eu l-am luat ca un bat all-around... sau mai exact batul bun la toate, sta in masina pentru orice eventualitate. Cu Premierul nici nu se poate compara.... Premierul e mult peste, da ala e in alta clasa de pret... deci e alta mancare de peste.
Eu zic ca e tot un moderat fast spre fast, e destul de senzitiv, da nu exceleaza. Daca vrei un bat doar pentru jigging eu zic sa mai pui un ban deoparte si sa incerci sa iei ceva mai de calitate.
Daca il vrei ca bat all-around, e ok....

Pentru un bat la 130 de lei cred ca ofera suficient:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-okum ... -5272.html
Eu l-am luat ca un bat all-around... sau mai exact batul bun la toate, sta in masina pentru orice eventualitate. Cu Premierul nici nu se poate compara.... Premierul e mult peste, da ala e in alta clasa de pret... deci e alta mancare de peste.
Eu zic ca e tot un moderat fast spre fast, e destul de senzitiv, da nu exceleaza. Daca vrei un bat doar pentru jigging eu zic sa mai pui un ban deoparte si sa incerci sa iei ceva mai de calitate.
Daca il vrei ca bat all-around, e ok....

- Petru B.GD.N
- senior
Ia uite dom'le ca nu numai mie mi-a placut cum se simte la mana
Tocmai am intrat in posesia unui bat de-asta Alumina 10-40/2,40... plecasem cu gandul la un Daiwa Powermesh 10-35/240, il vazusem la un prieten si mi-a placut, chiar daca mi s-a parut un pic moale ...noroc ca era inventar la magazin si m-am dus in alta parte...
Am luat la mana tot ce aveau pe segmentul asta in bugetul meu si m-am sucit, am preferat Alumina ca pare mai tapan pt pescuit pe Dunare si mai rigid pe varf...urmeaza sa vad cum se comporta. Am vazut pe aici ca recomandati pt el mulinete de 2500-3000, mie mi se par mari, ii pun un 2000 si fac proba. In general dau cu table si voblere, la asta ma gandesc sa-i fac proba si la jig. Intrebarea mea pt cei care au mai dat cu el la jig: trebuie musai textil sau merge si cu mono?

Am luat la mana tot ce aveau pe segmentul asta in bugetul meu si m-am sucit, am preferat Alumina ca pare mai tapan pt pescuit pe Dunare si mai rigid pe varf...urmeaza sa vad cum se comporta. Am vazut pe aici ca recomandati pt el mulinete de 2500-3000, mie mi se par mari, ii pun un 2000 si fac proba. In general dau cu table si voblere, la asta ma gandesc sa-i fac proba si la jig. Intrebarea mea pt cei care au mai dat cu el la jig: trebuie musai textil sau merge si cu mono?
Eu am avut Alumina si am dat cu ea cu jiguri in Dunare . Nu prea merge . Am dat cu jiguri de max.14g ,dar zic eu ca nu prea era suficient ,nu prea tineam fundul . Iar daca pui prea mare jigul plus curentul se cam blegeste .Tu ridici sa joci jigul si virful se duce jos . Plus ca la capitolul senzivitate e slaba rau . Daca mai dai si cu mono nu stiu ce mai simti mai ales in Dunare ,in anafoare .
Poate pe balta e buna nu stiu ,dar pentru Dunare trebe ceva mai strong.
Poate pe balta e buna nu stiu ,dar pentru Dunare trebe ceva mai strong.