ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
sunt la fel de buni oricare din ei... avantaj la plastic (celuloid) ca daca-i scapi nu se sparg si sunt mai usori...Fario_nebunu scrie:Sunt buni si polarizantii cu lentila de plastic sau numai cu sticla? Am luat de la firma Lineaeffe unii cu plastic de vrei 60 lei si sunt 80% multumit de ei. Daca erau din sticla sareau de 100 lei.
dezavantaj se zgarie mai usor daca-i stergi cu glass-paper..cu maneca plina de nisip, etc
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Cei mai buni sunt Oakley, nu exista termen de comparatie intre oakley si restul. E adevarat pretul pare prohibitiv, dar merita fiecare cent. Lentila este dintr-un material special (plutonit) care nu se zgarie, iar polarizarea este net superioara, cat si protectia uv. Eu i-am luat de pe ebay.uk ,atentie de unde cumparati pentru ca sunt multe falsuri. Cautati modelele pentru pescuit, cu lentila galbena....sunt excelenti si pentru condus. Modelul cumparat de mine costa in Romania peste zece milioane si eu i-am luat cu 90 de lire.
Sau mai pui inca atata si cumperi un sonar 3 D in timp real si arata tot ce este sub , si langa tine ....danone scrie:Tito
Or fi buni nu zic dar la banii astia (10 milioane vechi) imi montez camere video sub barca si vad tot ce misca in stratul superficial de apa.
Poate unii isi permit asemenea chestii ,dar mie mi se pare foarte mult 10 mill . ptr un produs ce se poate inlocui si cu una de 60 ron .... chiar daca iau doua una neagra ptr zile cu soare si una cu lentile galbene ptr dimineata si seara tarziu ... dar cum nu suntem toti la fel ....

Pai in primul rand este vorba despre protejarea vederii de razele uv.Cine vrea sa devina orb, ii recomand ochelari ieftini ,made in China, care nu sunt altceva decat un plastic de o calitate indoielnica, care iti deschide pupila lasand ultra violetele sa-ti faca ochii praf. Abia dupa aceea vorbim despre ce se vede sub apa. Eu am dat pe ochelari 450 ron ,luati de la un magazin din Anglia, in Romania costa peste 1000 ron. Am avut si eu Rapala, Baltzer care imi provocau ameteli si vedeam "stele verzi" dupa ce ii scoteam de la ochi.Eu zic ca propria sanatate primeaza.