OCHELARI POLARIZANTI

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
fff
senior
senior

Mesaj de fff » 10 Mar 2005, 13:26

Cred ca am dat send inainte de a termina mesajul ... :?
Continui ... cei cu lentilele albastre, gri inchis, maron intens (culori inchise) se folosesc in zonele deschise, cu luminozitate puternica.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 10 Mar 2005, 22:00

Multumesc de indicatii,am sa incep sa ma interesez pe aici prin iasi,trebuie sa gasesc. :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Mar 2005, 22:01

Eu am Polarglare,rame de plastic,lentila merge pana-n laterale,acopera bine ochii,nuanta placuta.I-am cumparat anul trcut cu 750.000 lei.Sunt multumit de ei,dar cred ca exista pe piata si modele mai ieftine.
Oricum...pentru cine isi permite,eu zic ca Polaroid sunt cei mai adevarati. :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 11 Mar 2005, 07:24

Michael,

Imi pare rau ca trebuie sa te contazic dar pt. cine isi permite sunt destule marci mai bune ca Polaroid,nu-mi vin in minte acum numele tuturor firmelor deoarece nu m-a interesat sa dau peste $250 pe o pereche de ochelari de soare polarizanti.

Totusi o firma am retinut-o deoarece are reclame peste tot si anume COSTA DEL MAR si daca vrei sa vezi cam despre ce e vorba intra in site-ul lor :www.costadelmar.com
O sa-ti "pice plombele "cand vei vedea cat costa!!!

Jean Scurtu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 11 Mar 2005, 07:42

Daniel,

Intra in site-ul de la BASS PRO SHOPS si alegeti forma care iti place la pretul de cca.$20.
Sau in jur de $10 se gasesc in magazinele ACADEMY ochelari polarizanti destui de buni "BILL DANCE".Cea mai des folosita e culoarea amber,care acopera cele mai multe situatii in care pescuiesti.

Referitor la lentile polarizante ce se aplica pe ochelari de vedere,sau alti ochelari si care se pot ridica in sus cand nu e soare , cu $2 bucata ,pot sa va trimit si o suta de bucati,dar calitatea nu e ca a ochelarilor polarizanti mai scumpi(de fapt cei cu $2 costa cca.$7-8,dar daca stii unde sa-i cauti ii gasesti la pretul amintit).

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 11 Mar 2005, 10:34

Eu de cand caut prin Timisoara asemenea lentile....din pacate sunt un pic miop si daca port doar ochelarii polarizanti,la o distanta mare e cam neclara imaginea. :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 21 Mar 2005, 18:37

nick
daca aveti magazin balzer in iasi merita incercat. cel putin la depozit au mai multe tipuri si la un pret rezonabil.

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 25 Oct 2005, 09:05

De cand am descoperit ochelarii polarizanti....am ramas nedespartit de ei la partidele de spin! Folosirea lor este un castig!!!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Oct 2005, 09:19

liviu_v scrie:De cand am descoperit ochelarii polarizanti....am ramas nedespartit de ei la partidele de spin! Folosirea lor este un castig!!!
Sunt de acord... te ajuta mult...
Ieri, spre exemplu, am iesit dupa-amiaza la o partida de spin... Cu toate ca era innourat si incepuse ploaia, mi-am luat si ochelarii..
Pe balta ne-a prins o ploicica de zile mari si vedeam cu ochelarii de parca eram sub apa :)

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 25 Oct 2005, 10:49

ochelarii care se gasesc la gipo arrow,avat,si alti sint buni de ceva? :oops:

Scrie răspuns