ochelari polarizanti balzer
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
ochelari polarizanti balzer
Buna dimineata la toata lumea,
foloseste cineva ochelari polarizanti de la Balzer? Este tot ce am gasit in Timisoara in momentul asta, asadar nu prea pot face mofturi. Totusi mi-ar prinde bine parerile voastre.
respect,
foloseste cineva ochelari polarizanti de la Balzer? Este tot ce am gasit in Timisoara in momentul asta, asadar nu prea pot face mofturi. Totusi mi-ar prinde bine parerile voastre.
respect,
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- trombonezu
- utilizator constant
- Stefan Tudose
- Moderator
multumesc de raspunsuri,
cunosc efectul lor. deseori pescuiesc stiuca in balti limpezi cu bradis, unde nalucile evolueaza la 0- 1 m adancime. Acoloo pereche de ochelari poate face diferenta. Problema mea e ca toamna trecuta am cazut si i-am spart pe-ai mei, iar de atunci n-am gasit altceva decat balzer, care arata destul de fragil. Spunea cineva mai demult de un test cu celularul. Stiti voi ceva?
respect,
cunosc efectul lor. deseori pescuiesc stiuca in balti limpezi cu bradis, unde nalucile evolueaza la 0- 1 m adancime. Acoloo pereche de ochelari poate face diferenta. Problema mea e ca toamna trecuta am cazut si i-am spart pe-ai mei, iar de atunci n-am gasit altceva decat balzer, care arata destul de fragil. Spunea cineva mai demult de un test cu celularul. Stiti voi ceva?
respect,
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Stefan Tudose
- Moderator
Eu am incercat cam 10 feluri de ochelari cu acest test(al telefonului), insa toate m-i s-au parut la fel.In sensul ca, nici o pereche nu a facut ecranul complet negru(se distingea cat de cat scrisul).Oricum, sunt multumit de cei pe care i-am cumparat.Este mare diferenta intre pescuitul(la naluci ma refer-clean in special) cu ochelari si fara.
dudi
dudi
- Wavedancer
- veteran