Prefer oricand formula actuala fata de balariile existente in Daiwe.
Pentru cine stie sa umble cu o surubelnita orice mulineta Shimano upgradata cu rulmenti si servisata corespunzator bate la fundul gol orice Daiwa , spun asta pentru ca recent am vrut sa ma infig intr-o Daiwa , dar oricata dorinta as fi avut am ajuns tot cu Shimano in brate.
Pina ce Daiwa nu o sa renunte la angrenajele prelucrate prin frezare fara faza de finisare, niciodata nu o sa egaleze Shimano darami-te sa il intreaca...Ce e de ras , e faptul angrenajul vopsit de la Shimano bate bronzul marin cu freza de la Daiwa

Sa nu mai amintesc ca sofisiticatul magseal e pus in genunchi de cateva garnituri de cauciuc bine gandite de la Shimano care protejeaza antireversul mult mai eficient decat uleiul de la bunica folosit de catre Daiwa..

Mno, pentru care nu stie de gluma, imi pare rau de el..

Eu zic asa..pentru pescuitul asta de zi cu zi , un stradic FB desfacut de nou (nu-i normal, dar cate nu sunt anormale pe lumea asta), gresat cum trebuie, cu niste upgrade-uri de rulmenti pe unde mai trebuie , si nu mai ai treaba cativa ani de zile..Daiwa nu are concurenta pe segmentul asta de pret..