Numarul nalucilor si importanta lor...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Numarul nalucilor si importanta lor...
[quote="Sir Caca"][quote="SF"][quote="Sir Caca"]
Am apox 4000 naluci de firma .[/quote]
Chiar am ramas fara cuvinte . Si daca fac un calcul simbolic , la un euro pe naluca , si tin cont ca te descurci si cu 150 din aia 3850 imi luam o saltiga , batu necesar si statem vreo doua trei saptamini la tarpon , baracuda sau alte chestii periculoase . In loc sa fi satmareanu cu baracuda de 25 kile in brate , esti satmarenu cu 4000 de naluci . Nici nu stiu care ii mai tare dintre ei .
No ofence
Fir Intins!!![/quote]
Ultimul concediu l-am avut in 2005 (delta), iar cu calculele esti foarte departe de realitate..... foarte departe.[/quote]
Am spus " un calcul simbolic " , da poti sa ne spui tu mai exact .
Fir Intins!!!
Am apox 4000 naluci de firma .[/quote]
Chiar am ramas fara cuvinte . Si daca fac un calcul simbolic , la un euro pe naluca , si tin cont ca te descurci si cu 150 din aia 3850 imi luam o saltiga , batu necesar si statem vreo doua trei saptamini la tarpon , baracuda sau alte chestii periculoase . In loc sa fi satmareanu cu baracuda de 25 kile in brate , esti satmarenu cu 4000 de naluci . Nici nu stiu care ii mai tare dintre ei .
No ofence
Fir Intins!!![/quote]
Ultimul concediu l-am avut in 2005 (delta), iar cu calculele esti foarte departe de realitate..... foarte departe.[/quote]
Am spus " un calcul simbolic " , da poti sa ne spui tu mai exact .
Fir Intins!!!
Nu le-am gasit din pacate.adi777 scrie:cu alea 2 ajunge fix la greutatea de 100 kile de nalucirazvan m. scrie:De ce nu si Magnum Giant Killer si Musky Killer Marabou, daca tot e colectia asa mare ?Sir Caca scrie: Mepps cam tot ce poti gasi in Romania si Ungaria in afara de Magnum Giant Killer si Musky Killer Marabou
Ai dreptate, eu am gasit doar oscilante de la ei dar produc si woblere si rotative. Scuze.adi777 scrie:scuze, nu produce numai oscilante produce si wobblere si rotativeSir Caca scrie:Kuusamo este firma Finlandeza care cu naluca "Professor" a dat luvitura in multe competitii in anul 2005.Sorin scrie:de la aia cu Kuusamo si Vuono m-ai pierdut ......
mai exista Down , Pilula , Codreanu , horelxx , Tiny deci mai ai ceva de lucru .
Produce doar oscilante.
Am si eu un Vuono, este de panoplie, arata super langa un cap de stiuca, nu e de pescuit, daca totusi vrei sa dai cu ea te rog schimba carligele.Sir Caca scrie:Ai dreptate, eu am gasit doar oscilante de la ei dar produc si woblere si rotative. Scuze.adi777 scrie:scuze, nu produce numai oscilante produce si wobblere si rotativeSir Caca scrie: Kuusamo este firma Finlandeza care cu naluca "Professor" a dat luvitura in multe competitii in anul 2005.
Produce doar oscilante.