Na cu ce ma laud eu :
10-12 oscilante
5-6 rotative
2-3 cicade, spinnerbait
20-30 de zgarciuri, 10-15 jiguri
1 ( !) vobler

Cand se subtiaza prea tare colectia ca le las in apa, mai cumpar cateva din cele care mi s-au parut mai prinzatoare sau care cred ca ar putea fi prinzatoare.

In ultima iesire am vazut cea mai impresionanta colectie de naluci la un amic cu care am fost: O cutie mare care de-abia incapea in portbagaj...cca 80x40x60 cm cu muuuuuulte sertarase si cutiute in ea, in care traiau sute de jeliboane si jiguri... nu stiu cate sute, poate sareau mia...dar...multe frate....cred ca sunt destule magazine care nu au atatea pe stoc

Si lovitura de gratie, proprietarul se plangea ca nu are cu ce pescui ca nu luase la el si tablele, numai zgarciurile

PS: Sa stiti ca pe afara asta e considerata o boala in toata regula, cu nume stiintific si tot ce vrei, si in faza terminala ajungi sa dai mii de euro pe naluci "istorice" care lipsesc din colectie

If you hang around lure collectors for very long, you are going to hear one of us mention the drug related feeling..."I need a fix". If we lure collectors can't find something to buy or add to the collection on a regular basis, we tend to get withdrawal symptoms: hyperactivity, edginess, yearning for stimulation to the lure seeking part of the brain. More than likely this is a pre-historic left-over from the hunting and gathering instinct. A distinct, powerful lower brain function, not unlike sex.