Numarul nalucilor si importanta lor...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 30 Ian 2007, 13:33

Neavand asa multe voblere imi permit superstitia de a nu lasa vreunu acasa,in ideea ca s-ar putea sa fie cel care prinde.
Acum inteleg de ce unii practica si chatch&release..neavand loc in portbagaj prefera sa arunce pestele decat nalucile. :lol:
Cam ce procent din arsenalul acesta carati dupa voi la o partida?

:shock:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Ian 2007, 13:45

Eu le selectez in cutii pe specii deoarece cand ies la peste merg sa prind o anumita specie, eventual imi pun ceva de rezerva sa am alternativa. Rar am la mine mai mult de 70-80 de voblere.
In general geanta pe care o car cu mine are 5-6 kg. In asta am tot, inlcusiv grip, aparat foto, cantar etc.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 30 Ian 2007, 13:59

Eu le iau aproape pe toate. Mai las din cele xxl, nu le iau pe toate cele de suprafata si mai las dintre modele pe care le am in mai multe exemplare. Dar tot iau o Plano 7771 si o Plano 44 magnum. Intra in barca oricum. :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Ian 2007, 13:59

Daca tot v-ati laudat cu nalucile, si daca nu-i cu suparare, as vrea sa vad si io cu ce genti va carati arsenalu.
Ca asta-i una din probl mele, imi rup cocoasa prin balarii cu un rucsac in spate si o geanta pe umar.
Am vazut nu mai stiu pe unde ceva genti in care incapea o cutie cu sertare, dar nu stiu daca se pot cara pe umar de exemplu. In barca e ceva mai simplu, evident ca le iei pe toate.
Mersi

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Ian 2007, 14:12

Tavi scrie:Daca tot v-ati laudat cu nalucile, si daca nu-i cu suparare, as vrea sa vad si io cu ce genti va carati arsenalu.
Ca asta-i una din probl mele, imi rup cocoasa prin balarii cu un rucsac in spate si o geanta pe umar.
Am vazut nu mai stiu pe unde ceva genti in care incapea o cutie cu sertare, dar nu stiu daca se pot cara pe umar de exemplu. In barca e ceva mai simplu, evident ca le iei pe toate.
Mersi
Cutie am si eu, de la Shakespeare cu 3 sertare si loc sub ele.
Am luat-o la peste dar nu e practica.Acum sta acasa si-n ia stau voblerele dubluri sau linguri si alte alea.
Mai sanatos un rucsac incapator si iti iei Fishing Box d ela Energofish.+ ceai, haleala, etc.
Iti pui in ele pe specii sau una generala si mai vezi tu .
Cand pleci , stii unde pleci si ce specii vizezi si ti le indesi frumos in rucsac!
Pana acum nu s-a intamplat sa las acasa ce e important , fac inventarul de cu seara !
Doar sa iau inutile da, mai ales cu cutia shakespeare.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Ian 2007, 14:15

eu le iau pe toate cu mine (mai bine zis pe mine :) ), recent mi-am inmultit colectia si am mai cumprat o cutie unde sa le tin...
am o vesta cu muuulte buzunare si mici si mari inclusiv unul la spate unde imi incape o cutie sanatoasa :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Ian 2007, 14:31

razvan m. scrie:Daca numai 18, cate lipsesc din 447 sint prinzatoare e grav :lol:
Pardon, am vrut sa zic ca alea sunt cele fatale, irezistibile, sti tu, doar ai avut ocazia sa vezi cateva la lucru! :wink:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 30 Ian 2007, 14:42

Tavi scrie:Daca tot v-ati laudat cu nalucile, si daca nu-i cu suparare, as vrea sa vad si io cu ce genti va carati arsenalu.
Mersi

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

in asa ceva imi car nalucile pe apa! :wink:

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 30 Ian 2007, 15:30

@Tavi
Modelele de mai jos le gasesti la cei care comercializeaza Jaxon.
Inafara de astea mai era unul (nu-i stiu codul) care se putea "perzonaliza": adica buzunarele exterioare sunt detasabile si poti cara numai numai ce doresti.

http://katalog2007.jaxon.pl//users/50/7 ... -WTE01.jpg (link catre poza ca e prea mare)

Imagine
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Ian 2007, 15:34

razvan m. scrie:Daca numai 18, cate lipsesc din 447 sint prinzatoare e grav :lol:
:lol: gresit ... toate-s prinzatoare - dovada ca l-au prins pe Adelin :lol:
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns