Numarul nalucilor si importanta lor...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Ian 2007, 00:45

wai, is primu ce le vad, si era sa fac infarct :lol: asezate frumos la poza ... ce deor mai avea de povestit , cate au vazut ele :twisted:

P.S. am si pus ochiu pe unu de nu lam mai vazut pana acu....la poza 3 e un pike sidef cu galbin...are vro poveste si el? ceva capturi? :shock:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Ian 2007, 00:54

pikeman scrie:wai, is primu ce le vad, si era sa fac infarct :lol: asezate frumos la poza ... ce deor mai avea de povestit , cate au vazut ele :twisted:

P.S. am si pus ochiu pe unu de nu lam mai vazut pana acu....la poza 3 e un pike sidef cu galbin...are vro poveste si el? ceva capturi? :shock:
Da, e un salmo si e de vanzare! Te intereseaza?! :wink:

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 30 Ian 2007, 07:06

Poti sa iti deschizi magazin :lol:
Multe din magazine nu au atatea voblere cate ai tu acolo.

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 30 Ian 2007, 07:49

vai !!! sa se distribuie cite un diazepam gratuit la toti cei care vad pozele,ca asa ceva nu s-a mai vazut! ce naiba aveti oameni buni? nu a-ti mai vazut voblre la viata voastra?intr-adevar super colectie Adeline dar pe mine sincer sa iti spun m-ar deranja atitea pupaturi in dos

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Ian 2007, 09:25

Adelin scrie:Da, am terminat si diagnosticul nu e in favoarea mea! :? Sunt 447 batute pe muchie!As fi avut exact 450, dar saptamana trecuta am plantat 3 buc. :cry: ...e trist, dar e adevarat! :wink:
Le-am numarat.
Nu sunt atatea .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 30 Ian 2007, 09:37

Adelin scrie:Da, am terminat si diagnosticul nu e in favoarea mea! :? Sunt 447 batute pe muchie!As fi avut exact 450, dar saptamana trecuta am plantat 3 buc. :cry: ...e trist, dar e adevarat! :wink:
Adelin, cu fox-urile alea ai prins ceva ?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Ian 2007, 09:55

Mugurstefan scrie:
Le-am numarat.
Nu sunt atatea .
Nu e nici o greseala, mai sunt cateva pe care mi-am permis sa nu le pun la panou....sunt cele mai prinzatoare si nu pot sa le divulg identitatea....asa sunt eu mai pervers!!! :twisted: :twisted: :twisted:
@adi777- da, am luat stiuca...insa nu cine stie ce, sau nu cum ma asteptam eu. :?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Ian 2007, 10:07

Adelin scrie:
Mugurstefan scrie:

Le-am numarat.
Nu sunt atatea .
Nu e nici o greseala, mai sunt cateva pe care mi-am permis sa nu le pun la panou....sunt cele mai prinzatoare si nu pot sa le divulg identitatea...
mi-ai stricat shusta.
speram ca lumea sa inceapa sa-ti numere..oo.. voblerele.
Acum s-a dus. :cry:
.@Adelin : asa sunt eu mai pervers!!! :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

...Biiine....., daca tu zici....

:)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Ian 2007, 10:59

Daca numai 18, cate lipsesc din 447 sint prinzatoare e grav :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns