NFC IM ?smg scrie: NFC-UL l-am trecut in debara ...
NFC SJ706-1(IM) vs PHENIX K2 TX-715H-C
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: NFC SJ706-1(IM) vs PHENIX K2 TX-715H-C
Da!adyy scrie:NFC IM ?smg scrie: NFC-UL l-am trecut in debara ...
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Te exorcizeaza Ene !
pai si tu compari IM-ul cu HM-ul de la K2 ?smg scrie:Da!adyy scrie:NFC IM ?smg scrie: NFC-UL l-am trecut in debara ...

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Buna comparatie 

Ma duc vre-o 3 Duminici pe la biserica si ...scap!!adyy scrie:Te exorcizeaza Ene !
- semlecangheorghe
- veteran
Nu poti sa compari mere cu pere..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- kingofbeasts
- veteran
poti sa fi mai exact te rog? mai precis ai comparat cele 2 modele din titlul copicului sau alte modele de k2 respectiv NFC?smg scrie:In sfarsit am reusit sa compar NFC cu K2-UL ....diferenta este ca si cum ai compara dacia 1300 cu mercedesul clasa s ...!
NFC-UL l-am trecut in debara ...asa ca cei care vreti un bat de calitate si senzitiv luati-va K2!
Daca nu-i cu suparare as vrea sa spui si inelele care au echipat betele comparate (numar , tip si marimi)
@ kingofbeasts da este vorba despre blankurile din titlul topicului ..pt detalii constructive ale blankurilor da-mi un nr de tel. pe privat !
King eu am un K2 TX-736H-C si un prieten si-a luat un MB 739-1 (IM) ... blankuri care pe hartie au aceeasi lungime, aceeasi putere(30lb) si cam acelasi CW(K2ul pleaca de la 1/2oz, NFC-ul de la 3/8oz dar ambele se opresc la 2oz) ...
NFC-ul este mai rapid, actiunea la NFC este concentrata mai mult pe varf decat la K2 ... NFC-ul iti da senzatia aia de putere masiva si este clar mai puternic decat K2-ul ... K2-ul este si el destul de puternic pe cotor, personal nu m-as infige in el cu mai mult de 42g
K2 este clar mai senzitiv ...
K2-ul is stiu bine, l-am pescuit si alea alea ... cu NFC-ul doar m-am jucat la „rece”, doar cu blankul(nu era montat)
NFC-ul este mai rapid, actiunea la NFC este concentrata mai mult pe varf decat la K2 ... NFC-ul iti da senzatia aia de putere masiva si este clar mai puternic decat K2-ul ... K2-ul este si el destul de puternic pe cotor, personal nu m-as infige in el cu mai mult de 42g
K2 este clar mai senzitiv ...
K2-ul is stiu bine, l-am pescuit si alea alea ... cu NFC-ul doar m-am jucat la „rece”, doar cu blankul(nu era montat)