Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Un fel de vulpe.....crapmaniacul scrie:
Dupa ce am citit cateva postari, cele ale fanilor acestui model exclusivist, mi-am dat seama ca Stella este mulineta care :
*** nu se strica niciodata, tehnic n-are cum (Chuck Norris garanteaza acest aspect, si-a dat cuvantul)
*** te ajuta sa scoti chinezi si teni over ten si nici nu termini de fumat tigara
*** cu cat o folosesti mai mult si mai intens cu atat merge mai bine si valoarea ei in timp se multiplica ptr ca incepe sa atarne greu in euro si valoarea ei sentimentala
*** aduce la carlig doar piesele capitale si trofeele peste kil care odata prinse cu ea isi dubleaza greutatea si marimea de la balta si pana acasa (deseori factorul de multiplicare e si mai mare)
*** are raportul calitate/pret/greutate cel mai avantajos, cu conditia sa fii posesor de masina de teren (clasicul jeep) nu mai veche de 3 ani.
*** este precum Iphone-ul si pe care daca nu il ai, nu existi
Cautam si noi ce-a pierdut demult Maria Magdalena, virginitatea si neprihanirea si am zis ca am gasit-o aici, la stele, dar mi se paruse doar, avea joc, era larga ...Nemernic scrie:Pana la urma, ce dracu cautati cu postarile aici?!V-a fost dedicat acest topic!? NU! E un topic deschis celor interesati de New Stella
Succes!crapmaniacul scrie: O astept p-aia noua s-o incerc, poate i-au mai rezolvat din hibe si probleme ...
Astept sa o pot invarti in mana, sa o cantaresc din privire, sa vad cum se prezinta live nu doar in poze ca e clar ca in poze arata cam 125 % mai misto ca in realitate ca iti baga reflexii smecherite , culori vii, lumina cade bine pe ea de zici ca e nava spatiala, tehnici de filmare profi. Si dupa ce o vad si eu cu ochii mei , atunci o sa ma gandesc , desi inca trebuie sa mai caut motivele rationale pentru care as da o roaba de bani pe o mulineta ca asta noua ...Nemernic scrie:Succes!crapmaniacul scrie: O astept p-aia noua s-o incerc, poate i-au mai rezolvat din hibe si probleme ...
p.s.: ti-ai comandat-o sau astepti sa o probeze altii ca sa-ti dai cu parerea?![]()
![]()