New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de pikeman » 18 Feb 2014, 00:30

P.P.S.nu o dam si in iPhone vs Samsung Galaxy? 2014...bineinteles :twisted: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Feb 2014, 00:40

si ca sa mai adaug ceva la post-ul RE-anterior (nu asta cu iPhone) am plimbat multe mulinete prin mana, asa la o prima atingere sa zic, unele mai uzate , altele mai putin, tot ce pot sa zic este ca in 90% din cazuri la Daiwa se simteau angrenajele cum ruleaza, deci acolo cuplu roata dintata - melc il simteai dinte la dinte, ori pe mine ma deranjeaza pentru ca psihologic vorbind ma duce cu gandul la macinarea uneia din cele doua componente :?
Despre testul la rece si rulmentul antirevers ( din plastic si cu cleme tot din plastic) de la Daiwa nu mai zic nimic :shock: :lol:
Si cine vorbea de Freams pe aici, eu am avut si l-am vandut repede (cred chiar ala despre care vorbiti) , mulineta era inchegata binisor, nu am apucat sa vad ce face in timp, dar nu avea rulment la galet, frana era ordinara si avea discuri de carton imbibate cu ulei (sper sa nu mint) - toate se puteau repara cu o investitie minima :P
Insa repet , sunt fan ambele marci , dar trebuie sa stii ce alegi si pentru ce aplicatie
Fuego ala de 1000 la reducere chiar merita pentru UL :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Feb 2014, 08:57

crapmaniacul scrie:
Dupa ce am citit cateva postari, cele ale fanilor acestui model exclusivist, mi-am dat seama ca Stella este mulineta care :

*** nu se strica niciodata, tehnic n-are cum (Chuck Norris garanteaza acest aspect, si-a dat cuvantul)
*** te ajuta sa scoti chinezi si teni over ten si nici nu termini de fumat tigara
*** cu cat o folosesti mai mult si mai intens cu atat merge mai bine si valoarea ei in timp se multiplica ptr ca incepe sa atarne greu in euro si valoarea ei sentimentala
*** aduce la carlig doar piesele capitale si trofeele peste kil care odata prinse cu ea isi dubleaza greutatea si marimea de la balta si pana acasa (deseori factorul de multiplicare e si mai mare)
*** are raportul calitate/pret/greutate cel mai avantajos, cu conditia sa fii posesor de masina de teren (clasicul jeep) nu mai veche de 3 ani.
*** este precum Iphone-ul si pe care daca nu il ai, nu existi
Un fel de vulpe.....

Stella nu este un "must have", ci este mulineta pescarului care-si permite sa pescuiasca cu placere ;)

Si, crapagiule maniac :lol: , nu mulineta-ti prinde pestii. Lasa ironiile, crapagiule :) , o balanganiti atat de-si da "drumu' " pana la urma....
Iti permiti, o iei...nu-ti permiti.... :arrow: exista "n" modele cu "f" preturi!

@ryobi :arrow: insasi numele user-ului tau te trimite catre alta directie, nu catre Stella :arrow:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 18 Feb 2014, 09:38

Nemernicule ce esti nemernic :lol: , repede sarisi in sus cand am zis si io o parere personala despre acel mit, o opinie despre acea legenda care zic multi ca ar fi Stella. Mai radem si noi mai glumim pana se ia gheata, ce sa facem, doar nu stam acum incruntati si cu ochii pe tavan ... E un mulinel bun, dar parca prea ne inchinam la ea cu temenele si tot un fer e da-o dreacu de morisca ..., un fer bine slefuit ce-i drept si lucitor tare ...

Si imi mai plac si calculele alea din pix cum ca ne costa 50 de Ron pe an o distractie din asta, eftinache. Dar daca pui pe foaie si imparti 2.400 la 7 ani totdeauna socoteala asta va da 343 RON pe an cu o gaura puternica in cash-flow la achizitie ... Ca socoteala la un SH e cam de 1500 impartit la 5 si te duci la 300 Ron pe an, dar socoteala si-o face fiecare pentru el si e oricum orientativa ...

Si baga japonezii astia o prezentare de Oscar de zici ca au ajuns pe Marte calare pe Stella ..., sunt mari vagabonti, stiu cum sa ne salte banii din buzunare ... Ai grija, bag-o la finete, nu la Dunare sau in agataturi grele ca face jocuri la bucse si prinde un fel de scartait ca un fasait asa fer pe fer ... :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Feb 2014, 09:52

Pana la urma, ce dracu cautati cu postarile aici?! :lol: V-a fost dedicat acest topic!? NU! E un topic deschis celor interesati de New Stella ;)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 18 Feb 2014, 11:44

Nemernic scrie:Pana la urma, ce dracu cautati cu postarile aici?! :lol: V-a fost dedicat acest topic!? NU! E un topic deschis celor interesati de New Stella ;)
Cautam si noi ce-a pierdut demult Maria Magdalena, virginitatea si neprihanirea si am zis ca am gasit-o aici, la stele, dar mi se paruse doar, avea joc, era larga ... :?
Zic si io aici o parere doua, ca e la liber si din dezbateri iese uleiu la suprafata apii si poate vrem sa ne convertim la stele si sa descoperim nemurirea rulmentilor si rotilor dintate din clanul Mc Load ...
Oricum un proprietar de Stela n-ar zice neam ca mulinelu lui ar avea hibe, jocuri , scartaieli in sarcina, asta se stie ... merge ca unsa de 8 ani si mai duce inca 4-5 ani bisecti pe putin ... Mai taie din ele d-ale dreacu’ , mai taie din ele ... :wink: Hai nu te mai supara si tu acum ca daca si tu care ai Stela esti suparat, altii care au zaubere sau daiwe de 3-4 ani lipite cu scotch ce sa mai zica ... ? :lol: O astept p-aia noua s-o incerc, poate i-au mai rezolvat din hibe si probleme ... 8)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Feb 2014, 11:50

crapmaniacul scrie: O astept p-aia noua s-o incerc, poate i-au mai rezolvat din hibe si probleme ... 8)
Succes!

p.s.: ti-ai comandat-o sau astepti sa o probeze altii ca sa-ti dai cu parerea? :shock: :lol: :wink:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 18 Feb 2014, 11:58

Nemernic scrie:
crapmaniacul scrie: O astept p-aia noua s-o incerc, poate i-au mai rezolvat din hibe si probleme ... 8)
Succes!

p.s.: ti-ai comandat-o sau astepti sa o probeze altii ca sa-ti dai cu parerea? :shock: :lol: :wink:
Astept sa o pot invarti in mana, sa o cantaresc din privire, sa vad cum se prezinta live nu doar in poze ca e clar ca in poze arata cam 125 % mai misto ca in realitate ca iti baga reflexii smecherite , culori vii, lumina cade bine pe ea de zici ca e nava spatiala, tehnici de filmare profi. Si dupa ce o vad si eu cu ochii mei , atunci o sa ma gandesc , desi inca trebuie sa mai caut motivele rationale pentru care as da o roaba de bani pe o mulineta ca asta noua ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Feb 2014, 12:01

Poi ca sa fii fericit , eu am umblat in ea :lol: :( si am chert o saiba de pe roata dintata, la inceput nu au parut a fi probleme dar se pare ca au generat ulterior un joc, nu e bai, reparam, toate e consumabile, se mai farama, poti sa ai bulan si la un zauber sa nu trebuiasca sa il lipesti cu scotch nici dupa 8 ani :P
in rest datul tau cu parerea e un fel de a semana marul discordiei, cam de aia nu e bine sa dai din casa :lol: puteam sa te fac fericit si sa iti zic ca eu am Stella de 10 ani si merge ca in prima zi :lol: sau puteam sa zic adevarul si sa iti dau apa la mulineta. In fond FBul ala nu a gresit cu nimic ca l-am facut eu bucati si nu l-am mai aliniat cum trebuie, dar se repara. Si calculele mele sunt justificate , cat dau unii pe gherle la VA in 2 ani isi iau linistit Stella, de alte vicii gen tigari sau mai stiu eu ce, nu mai vorbesc. Eu am luat mulineta de placere nu ca sa ma laud, la fel cum acum 1 luna am luat si Fuego ala (la ce mai aveam nevoie de el cu 2 Stelle in buzunar? :lol: )
Si ca sa mai aprofundezi, poti face calculul asta 80 de zile x 8 ani de pescuit cu Stella (restul de zile sunt pentru UL si nu se pun) , inainte am mai omorat 4 mulinete low cost aflate in medie la 150-250 de ron - Abu, Daiwe in 2 ani de zile (aveam mai mult timp si ieseam pe la 140-160 zile pe an la pescuit - de multe ori nopti :lol: ) , deci cei 800 de ron pe FBul de acum 8 ani se justifica (bineinteles a fost second, la fel ca si a 2a Stella, eu nu dau 2600 pe ea noua, dar de la japonezi poti sa iei cu 1400-1600 second si aia au grija de ele) !

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 19 Feb 2014, 00:15

M-a apucat miezul noptii citind cu interes postarile de pana acum! Am constatat ca topicul s-a transformat in eternul "razboi" shimano vs daiwa.....M-am gandit sa deschid un topic in care fiecare sa voteze pentru brendul pe care-l considera mai bun. Astfel macar vom care sunt mai multi....fanii shimano sau cei daiwa...!!!! Si apoi sa fie respectata majoritatea!!! :D

Scrie răspuns