New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
RYOBI
veteran
veteran

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de RYOBI » 17 Feb 2014, 16:28

http://www.youtube.com/watch?v=r0WQKWgmIXo

bLEAHHHH...urata-i macar de n-ar avea jocuri
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Feb 2014, 16:35

http://www.youtube.com/watch?v=xzUQ2BoF3WM

m......mm........mm..........m....... :lol1:
Am 60 de bile albe.
0745373235

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Feb 2014, 21:53

RYOBI scrie:http://www.youtube.com/watch?v=xzUQ2BoF3WM

m......mm........mm..........m....... :lol1:
Dupa ce am citit cateva postari, cele ale fanilor acestui model exclusivist, mi-am dat seama ca Stella este mulineta care :

*** nu se strica niciodata, tehnic n-are cum (Chuck Norris garanteaza acest aspect, si-a dat cuvantul)
*** te ajuta sa scoti chinezi si teni over ten si nici nu termini de fumat tigara
*** cu cat o folosesti mai mult si mai intens cu atat merge mai bine si valoarea ei in timp se multiplica ptr ca incepe sa atarne greu in euro si valoarea ei sentimentala
*** aduce la carlig doar piesele capitale si trofeele peste kil care odata prinse cu ea isi dubleaza greutatea si marimea de la balta si pana acasa (deseori factorul de multiplicare e si mai mare)
*** are raportul calitate/pret/greutate cel mai avantajos, cu conditia sa fii posesor de masina de teren (clasicul jeep) nu mai veche de 3 ani.
*** este precum Iphone-ul si pe care daca nu il ai, nu existi

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Feb 2014, 22:04

RYOBI scrie:Maner de Stella(700$) vs maner de Daiwa Exceler(100$)

STELLA

Imagine

EXCELER

Imagine

BRADIA(maner practic fiabil si ingenios realizat)

Imagine

Cum sa faci la Stella un maner care se infileteaza direct in roata dintata articulat si din 5 bucati

Se pare ca noul staf de la shimano a tinut cont de sugestiile mele si noul model are manivela dintr-o singura bucata cum trebuia sa aiba toate modelel anterioare

Imagine
Am 60 de bile albe.
0745373235

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Feb 2014, 22:19

Atata timp cat cineva cumpara niste mulinete Daiwa la preturi foarte mici de pe ebay si incearca sa le vanda aici pe forum cu un capac de cel putin 100 euro (chiar si mai mult) mi se pare normal sa spuna despre Stella ca e o mulineta "scumpa si rea".
:wallbash:
www.pentrupescuit.ro

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Feb 2014, 22:24

Arata misto rajnita asta, clar e altceva la design fata de celelalte, da pan' la urma cat costa?
PS: sunt curios dupa cat timp de la aparitia ei pe rafturi va aparea si pe topicul de vanzari de aici :? ca vad ca e un trend crescator.
Urasc atarnatorii!

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Feb 2014, 22:27

IlieNeamt scrie:Atata timp cat cineva cumpara niste mulinete Daiwa la preturi foarte mici de pe ebay si incearca sa le vanda aici pe forum cu un capac de cel putin 100 euro (chiar si mai mult) mi se pare normal sa spuna despre Stella ca e o mulineta "scumpa si rea".
:wallbash:

Ilie sper ca-mi dai voie sa am si eu o parere fara sa dai sub centura,daca asta-i singuru tau argument fi baiat finut si las-o balta.
Nu am avut Stella am pescuit doar cu FE atat si nu mi-a placut.Restu nu le stiu tot ce am zis de Stella e despre Stella FE
Nu prea vad Stella la tine....
Am 60 de bile albe.
0745373235

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 17 Feb 2014, 23:28

Am si eu o curiozitate. Am vazut ca la noua Stella wormshaftul este deasupra. Are vreun avantaj real schimbarea aceasta sau este doar o treaba de marketing, care sa o promoveze drept o inovatie deosebita?

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Feb 2014, 23:51

Vechiul wormshaft era o solutie extra testata care din reviewuri reiese ca ar fi o solutie fiabila in plus era incadrat de doua axe longitudinale unul jos si unu sus asta nou are o singura axa deasupra iar noul wormshaft schimba intreaga mecanica a rotilor dintate din corpul mulinetei.Eu zic ca noul wormshaft o sa aiba nevoie de cel putin un an de teste din partea utilizatorilor si apoi din reviewuri o sa ne dam seama daca-i un progres sau un regres.
Oricum politica firmei este sa iasa tot timpul pe piata cu noutati ca asta se vinde.Si cand a aparut modelul FE era aceasi strategie de marketing noul model este mai bun ca cel vechi cea ce in practica nu s-a confirmat majoritatea pescarilor regreta modelu FB chiar si FD care a fost inainte de FE.
Atunci de ce sa luam de bune noile inovatii din modelu 2014 care ar trebui sa fie cel mai bun.Raspunsurile o sa le aflam cu siguranta peste un an doi ,cine cumpara primul noul model 2014 e un fel de tester poate e cel mai bun poate nu.
Eu zic ca cea mai inteleapta metoda care vreti sa-l luati chiar daca va manaca rau e sa fiti temperati si sa asteptati reviewuri
Am 60 de bile albe.
0745373235

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Feb 2014, 00:27

ciudat , am auzit ca doar FDul e mai de kko, la pretul asta e normal sa fii nemultumit daca e hiba
Personal am doua FBuri :lol: si un IQ zaion si mai nou Fuego modelul vechi (ala rosu complet)
Da un lucru e sigur , cu FBurile mai dau ani buni de acu incolo :twisted: si una, care are ceva probleme acu (dupa 8 ani), dar le rezolv io, a dat si cu 10 gr si cu 30 si cu ratlinguri si cu spinnerbaituri, a pescuit de la somn la pastravi :lol: si are ceva kilometri si pe exterior (ca am plimbat-o mult) si pe interior (ca am bobinato mult)
Acu le retrag la jalau, pentru pesti mari raman cu IQ zaion ca e de 3000, sa fiu debil sa mai insist cu 2500 de la stella la animale, trebuia un 4000 dar aia e
Ce voiam sa zic ii ca prima Stella o costat 800 de ron acu 8 ani, deci am dat 100 de ron pe an :lol: acu daca mai tine inca 8 (mai bag in ea vro 250 ca am eu pitici si sa raman cu piese ca nu o sa se mai fabrice) e buna chiria de 50 de ron pe an :P
3 pachete de tigari pe care unii le fumeaza in 3 zile :lol:
Si inca una pentru carcotasii veseli, acu 10 ani aveam echipament de vro 7-800 gr si pescuiam cu jiguri de 20 gr in ditamai suvoiul (multe mulinete or cazut la datorie) dar dupa o noapte daia te cam rupea incheietura (sa ma ierte cei care dau la marin :lol: ) insa oricum va zic, daca pescui intens (eu cand intru in transa uit sa mananc si 8 ore) si 50 de gr extra se simt...acu nu stiu daca ajuta pozitiv sau negativ sa ai un echipament mai greu, insa sper ca incheietura mea sa nu tremure la 60j de ani :wallbash: :lol1: :lol:
Mie imi plac ambele branduri, trebuie doar sa stii cum sa le combini si la ce :P
Restu e can-can

Scrie răspuns