Nehotarare in cazul textilului!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 18 Mar 2006, 06:52

SF scrie:[quote="Jean Scurtu".,POWER PRO se face de la 15lb. in sus si cel de 15lb.

Jean Scurtu
Mda , asta am scris-o eu . Cu mina mea .

Fir Intins!!![/quote]

Daca asa am scris am gresit ma refeream la TUF LINE si am scris POWER PRO si-mi fac "mea culpa".Dar as vrea sa-mi dai tot link-ul ca tot nu-mi vine sa cred ca am scris asa,ti-am spus ca am pe un un tambur POWER PRO de 8lb. verde.
Oricum daca urmaresti toate postarile mele referitoare la fire textile o sa gasesti scris tot de mine ca POWER PRO se fabrica de la 8lb. in sus si TUF LINE de la 15 in sus.

Eu am avut fir(FIRELINE de 4lb.) intins astazi 17 martie si iti doresc si tie sa ai la fel cand vei mege la pescuit.Daca vrei sa fiu mai convingator iti pot trimite niste poze cu niste "crapie" prinsi la "drop shot" astazi pe TRINITY RIVER.

Jean Scurtu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 18 Mar 2006, 07:09

@SF

Daca citesti atent postarea mea facuta marti 7 martie 2006 o sa vezi ca spun ca cine doreste sa pescuiasca cu fir textil subtire alege FIRELINE de 4 si 6lb. ,de la 8lb(inclusiv) pana la 15 lb.(exclusiv))alege POWER PRO,iar de la 15lb.(inclusiv)in sus alege TUF LINE.

Asta insa nu exclude ca e posibil ca in alta postare ,din greseala sa fii scris ce ai aratat tu,dar din greseala nu din nestiinta.

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 18 Mar 2006, 14:47

Cea mai 'tare" ata folosita de mine este PP ICE, nu se imbiba deloc cu apa :D
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 18 Mar 2006, 16:32

todi scrie:de ce numai cu fumuriu nea' jean?
Folosesc numai culoarea fumurie ,deoarece cea flame green se decoloreaza destul de repede ,desi firul ramane cu aceeasi rezistenta si nu-mi place cum arata.
Sau poate sunt tributar stationarului gandindu-ma la firul francez"NACRITA"(TORTUE) ce era fumuriu si nu deranja deloc pestii(de aceea de obicei folosesc forfach de fluorocarbon nu prea lung).
S-ar putea ca nici culoarea flame green sa nu deranjeze pestii,dar am senzatia (fara a avea insa convingerea) ca e mai usor sesizata de pesti(si nu vreau sa stau mereu in buzunar sau trusa de pescuit cu marker-ul negru).

In plus eu pescuind de cele mai multe ori la distanta mare de mal cu FIERLINE de 4lb.,deci fir subtire ,nu-l vezi indiferent ca e fumuriu sau alta culoare.

Jean Scurtu

Scrie răspuns