Nehotarare in cazul textilului!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
-
- senior
Eu am precizat ca am vandut chiar mult ( la sub 4000 lei / m e sub 50% din pretul unui fir textil mediu ) . Marele lui dezavantaj fiind imbibarea excesiva cu apa ( ceea ce poate fi chiar placut daca e o zii cu soare si ai unghiul potrivit se formeaza si curcubeul la lansare ) , e foarte abraziv incarcandu-se cu particule de nisip foarte repede si dupa cateva partide se cam rupe . Din topic se deduce ca Andrei e un pic mai pretentios . Scuze daca te-am deranjat cu ceva si oricum era o replica la raspunsul lui Dan ( cam in acelasi sens ) .
-
- senior
Vineri vin in Brasov cu Berti ! Zi tata unde sa mergem ca noi
"paltonarii " nu stam bine pe schiuri asa ca dam la peste ( daca e ceva ce crezi ca merita poate altcava decat Cismasu , Doripesco , Codlea ) . Stii ceva de barajele de la Olt sau baltile adiacente ? Trai-ti-ar salveaza-ne ca de stat in casa nu stam ! Da-mi un mesaj pe privat cu tel si te sun eu ( daca nu esti suparat cu climax-ul care nu e chiar asa mare tzeapa mai suntem si noi rautaciosi !)
"paltonarii " nu stam bine pe schiuri asa ca dam la peste ( daca e ceva ce crezi ca merita poate altcava decat Cismasu , Doripesco , Codlea ) . Stii ceva de barajele de la Olt sau baltile adiacente ? Trai-ti-ar salveaza-ne ca de stat in casa nu stam ! Da-mi un mesaj pe privat cu tel si te sun eu ( daca nu esti suparat cu climax-ul care nu e chiar asa mare tzeapa mai suntem si noi rautaciosi !)