Naluci Blue Fox

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Naluci Blue Fox

Mesaj de Bogdan_Alex » 30 Iun 2005, 18:39

As vrea sa stiu ce parere aveti despre nalucile Blue Fox ,daca ati folosit asa ceva. Eu am primit o rotativa si un wobler si par bine finisate. Inca n-am apucat sa dau cu ele dar de luni plec in Delta si am timp sa le scufund un pic. Rotativa e cea de jos-dreapta de la www.bluefox.com si scoate niste sunete foarte interesante cand o zdrangani :lol:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 30 Iun 2005, 19:29

BlueFox sunt excelente, insa depinde ce vrei sa prinzi cu ele. Oricum sunt din aceasi oala cu Rapala.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Iul 2005, 05:11

Daca nu cumva sunt fabricate chiar de Rapala,dar la sectia "table" :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 02 Iul 2005, 09:09

Probabil sa aiba legaturi cu Rapala ca la ei pe site e un link catre rapala si daca erau concurenta nu cred ca faceau acest gest.
Oricum mie imi plac tablele lor :D

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 03 Iul 2005, 12:57

Blue Fox is foarte bune,se poate avea incredere in ele.

Am avut si eu o rotativa de la ei si era foarte prinzatoare....rotativa care acuma cred ca este pe fundul Somesului agatata de o "cioata" foate mare....cred ca este singara rotativa dupa care mi-a parut rau poate si de faptul ca nu am mai putut sa o inlocuesc,nu am mai putut procura un model similar....inca....era adusa de dincolo.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 03 Iul 2005, 14:08

Blueofox fac parte din Rapala-Normark Group, cel ce detine brandurile Rapala, Bluefox, Storm si VMC. Oricum, in Romania gasesti Bluefox la Arrow, care mai au si shad-uri Storm, si mai nou am vazut ca cei de la Gipo au adus si voblere Storm.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Iul 2005, 08:36

modelele mici de rotative le recomand la pastrav
cele mari de la nr 4 in sus , la stiuca
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 04 Iul 2005, 10:42

vreu sa zic ca de acu 2 ani de cand am avut un Blue Fox Vibrax si am rupt pe Dunare avatul cu ea nu mai plec la pescuit fara cel putin 2 la mine..Acum un an am avut doar una si am pierdut-o in Dunare .....cu un avat mare......Am incercat sa o inlocuiesc cu altceva si am prins... canci .Noroc ca era un magazin in Murighiol unde aveau asa ceva ca alfel nu prindeam nimic cred.Si ma si salvat bineinteles.Am avut succes cu ea si la stiuca .

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 04 Iul 2005, 11:18

george. scrie:vreu sa zic ca de acu 2 ani de cand am avut un Blue Fox Vibrax si am rupt pe Dunare avatul cu ea nu mai plec la pescuit fara cel putin 2 la mine..
Si eu am prins avat in Delta cu un Blue Fox nr. 2, in urma cu 3-4ani. De atunci am mai incercat de doua-trei ori dar n-am reusit nici cu BF nici cu altceva (cred ca sunt eu cam papagal la avat :oops: ).

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Iul 2005, 11:38

marius nu te ingrijora, si eu am avut cele mai mari deceptii la avat ( dar si satisfactii ), avatul de pe dunare e fitos si nu-i prinzi spilul intotdeauna, cateodata poti sa dai o zi intreaga dupa el si nu iei niciunul desi incerci cu tot ce ai si el ataca ca nebunul dupa obleti
a mai ramas sa incerc la musca

nu s-a inventat inca retea sigura pentru prinderea unui peste, iar la avat pe dunare e si mai "neagra" situatia

Scrie răspuns