Naluci Blue Fox
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Naluci Blue Fox
As vrea sa stiu ce parere aveti despre nalucile Blue Fox ,daca ati folosit asa ceva. Eu am primit o rotativa si un wobler si par bine finisate. Inca n-am apucat sa dau cu ele dar de luni plec in Delta si am timp sa le scufund un pic. Rotativa e cea de jos-dreapta de la www.bluefox.com si scoate niste sunete foarte interesante cand o zdrangani 

Daca nu cumva sunt fabricate chiar de Rapala,dar la sectia "table" 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Bogdan_Alex
- veteran
Blue Fox is foarte bune,se poate avea incredere in ele.
Am avut si eu o rotativa de la ei si era foarte prinzatoare....rotativa care acuma cred ca este pe fundul Somesului agatata de o "cioata" foate mare....cred ca este singara rotativa dupa care mi-a parut rau poate si de faptul ca nu am mai putut sa o inlocuesc,nu am mai putut procura un model similar....inca....era adusa de dincolo.
Am avut si eu o rotativa de la ei si era foarte prinzatoare....rotativa care acuma cred ca este pe fundul Somesului agatata de o "cioata" foate mare....cred ca este singara rotativa dupa care mi-a parut rau poate si de faptul ca nu am mai putut sa o inlocuesc,nu am mai putut procura un model similar....inca....era adusa de dincolo.
- george.
- junior
vreu sa zic ca de acu 2 ani de cand am avut un Blue Fox Vibrax si am rupt pe Dunare avatul cu ea nu mai plec la pescuit fara cel putin 2 la mine..Acum un an am avut doar una si am pierdut-o in Dunare .....cu un avat mare......Am incercat sa o inlocuiesc cu altceva si am prins... canci .Noroc ca era un magazin in Murighiol unde aveau asa ceva ca alfel nu prindeam nimic cred.Si ma si salvat bineinteles.Am avut succes cu ea si la stiuca .
Si eu am prins avat in Delta cu un Blue Fox nr. 2, in urma cu 3-4ani. De atunci am mai incercat de doua-trei ori dar n-am reusit nici cu BF nici cu altceva (cred ca sunt eu cam papagal la avatgeorge. scrie:vreu sa zic ca de acu 2 ani de cand am avut un Blue Fox Vibrax si am rupt pe Dunare avatul cu ea nu mai plec la pescuit fara cel putin 2 la mine..

marius nu te ingrijora, si eu am avut cele mai mari deceptii la avat ( dar si satisfactii ), avatul de pe dunare e fitos si nu-i prinzi spilul intotdeauna, cateodata poti sa dai o zi intreaga dupa el si nu iei niciunul desi incerci cu tot ce ai si el ataca ca nebunul dupa obleti
a mai ramas sa incerc la musca
nu s-a inventat inca retea sigura pentru prinderea unui peste, iar la avat pe dunare e si mai "neagra" situatia
a mai ramas sa incerc la musca
nu s-a inventat inca retea sigura pentru prinderea unui peste, iar la avat pe dunare e si mai "neagra" situatia