Naluci Blue Fox
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Da, sa stii ca s-a lasat! S-a apucat de vanatoare.
Am avut rezultate bune cu Mepps, dar cu numerele mari, la stiuca. Iar cu Blue Fox - clean, biban, stiuca. Au scos cei de la Blue Fox niste modele destul de interesante: rosu complet cu buline negre, auriu cu buline fluo, etc. Bibani maricei le-au gustat. Cat despre clean, cele argintii cu putin rosu au avut rezultate bune.

Am avut rezultate bune cu Mepps, dar cu numerele mari, la stiuca. Iar cu Blue Fox - clean, biban, stiuca. Au scos cei de la Blue Fox niste modele destul de interesante: rosu complet cu buline negre, auriu cu buline fluo, etc. Bibani maricei le-au gustat. Cat despre clean, cele argintii cu putin rosu au avut rezultate bune.
-
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
vipificator III
tu te-ai hotarat sa dezgropi toate thread-urile mai vechi de 5 ani ?
din 2005 am avut sa sti ocazia sa elucidez misterul acestor rotative si pot spune ca sunt de un real Că**t .
Cele mai neprinzatoare rotative cu care am dat in viata mea.
Atata timp cat exista mepps, dam, balzer , n-am sa mai cumpar asa ceva.
Moresilda este buna...am facut genocid la marle cu ea si am luat chiar si rosioare babane. dar e oscilanta...e alta poveste.
tu te-ai hotarat sa dezgropi toate thread-urile mai vechi de 5 ani ?
din 2005 am avut sa sti ocazia sa elucidez misterul acestor rotative si pot spune ca sunt de un real Că**t .
Cele mai neprinzatoare rotative cu care am dat in viata mea.
Atata timp cat exista mepps, dam, balzer , n-am sa mai cumpar asa ceva.
Moresilda este buna...am facut genocid la marle cu ea si am luat chiar si rosioare babane. dar e oscilanta...e alta poveste.
- bogdan_mihu
- senior
foarte prinzatoare blue fox vibrax am una nr 6 am luat cu ea niste stiuci f faine si de 6 kg si am mai avut una nr 4 cu aia am prins foarte bine pe mures somn ,clean,avat si chiar un salau fain,sincer nu prea imi place sa pescuiesc cu rotative dar vibraxul chiar imi place sa-l incerc din cand in cand si chiar aduce si capturi,merita sa-l incerci