Naluci Blue Fox

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Iul 2005, 13:46

Desi am cateva rotative Vibrax,nu am luat inca nimic la ele.Nu contest,or fi foarte bune.Eu le-am cumparat dupa ce l-am vazut pe Rex Hunt ce succes are cu ele,in special cu modele mic,la pastrav :D In schimb,cu Mepps am avut multe capturi+ca am observat ca o rotativa Mepps se pune in miscare doar stand pe loc intr-un curent foarte slab,pe cand un Vibrax are nevoie de un curent mai puternic datorita acelui clopot,care o ingreuneaza.
Dan:bine ai revenit.Nu te lauzi cu nimic?Poze,ceva... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Cristi_Aron
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Cristi_Aron » 04 Iul 2005, 13:58

Blue Fox, nr 2 si 3 simple, argintii au fost tot timpul cea mai buna alternativa pentru mine, dar numai atunci cand ramaneam fara clasicul Mepps Aglia nr. 3 (tot argintiu). Acest Mepps a prins avati, cleni si stiuci fara deosebire. Iar despre Blue Fox..... as da orice pentru modelele cu corp portocaliu fluo si paleta argintie.
Aviz pentru MariusC , ca tot importa ei Blue Fox. A .. si inca ceva, se poate ca atunci cand aprovizionati magazinele Arrow sa aduceti mai mult de 5 bucati din mepps-urile nr 3 argintii? Ca de fiecare data am dat roata orasului sa-mi cumpar si eu cateva....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Iul 2005, 14:03

Subscriu la sugestia pt Dl Marius C. ca atunci cand importa Blue fox sa aduca modele mai variate ( cei de pe forum va putem da modlele care s-au dovedit mai prinzatoare).
Chiar e saracie de modele la magazin fata de oferta producatorului.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Iul 2005, 14:47

Dintre toate rotativele folosite de mine,cel mai tare m-au cucerit Mepps Elix nr 1,paleta cupru,lest portocaliu de ceramica.Am petrecut cateva zile de neuitat intr-un loc cu mult clean.Erau inebuniti dupa acest model,desi localnicii dadeau cu cirese si alte fructe.Din pacate aceste rotative am inteles ca nu se mai fabrica,in schimb a aparut XD-ul,dar nu am vazut sa aiba in oferte detaliile pe care le avea Elix-ul. :cry:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Iul 2005, 18:04

Am postat niste poze cu pastravi la rotativa .Unii din ei ca si vreo doi mai mari scapati unul dupa altul (ultimul a plecat cu rotativa din cauza agrafei care nu stiu cum s-a desfacut) au fost luati cu Bule Fox dar surpriza NR2
Dintre cei pozati am luat si cu Meps 0 si 1.
Curios ca nu am luat nici unul la B Fox 1 desi am insistat :!:
Poate a fost o coincidenta :wink:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 09 Iul 2005, 19:05

Aceste naluci Blue Fox Vibrax erau candva mai exact acu vro 6-7 ani ceva extraordinar . Pana si pe cadere se invartea paleta la ele . Acu sunt de tot rahatul . Nu se mai invart , multe aproape deloc desi pe ele scrie made in finland . Eu sunt de parere ca nu mai sunt originale , ci facaturi .
De vremea cand spun eu am avut 3 identice de 1 , galbene cu puncte negre iar pe marginea pct. avea o dunga decor galben . 2 le-am pierdut de-a lungul timpului si una am dato unui prieten . Alea au fost cele mai bune la indigen . De atunci mi-am mai luat vreo 20 de vibraxuri dar nici unele nu se comportau k si alea . deci o supertzapa .
Oricum greu gasesti prin romania naluci valabile ( ma refer la tot ) . Ce e valabil nu se importa nimik , tot aceleasi chestii peste tot . Tre sa mergi afara ca acolo se gaseste sigur .
Cam asta e parerea mea ....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Iul 2005, 20:26

Mepps-uri valabile gasesti in RO,si sunt excelente.Poate nu sunt la fel de frumoase ca si Vibrax,dar sunt mai prinzatoare.Fiind mai usoare,probabil si paleta e mai reusita,se invart si in cadere si tinute in curent,se pot juca mai bine in recuperare.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 09 Iul 2005, 21:10

Pai stiu eu cum sunt mepps-urile dar era vb. de Vibrax ... ...
Am pescuit destul si cu unele si cu altele si cu o gramada de alte firme .

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Iul 2005, 21:16

Chiar si Berti face rotative reusite,de oscilante ce sa mai zic,sa sunt beeeeton.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 09 Iul 2005, 21:22

Face multe chestii reusite berti .

Scrie răspuns