Dan:bine ai revenit.Nu te lauzi cu nimic?Poze,ceva...
Naluci Blue Fox
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Desi am cateva rotative Vibrax,nu am luat inca nimic la ele.Nu contest,or fi foarte bune.Eu le-am cumparat dupa ce l-am vazut pe Rex Hunt ce succes are cu ele,in special cu modele mic,la pastrav
In schimb,cu Mepps am avut multe capturi+ca am observat ca o rotativa Mepps se pune in miscare doar stand pe loc intr-un curent foarte slab,pe cand un Vibrax are nevoie de un curent mai puternic datorita acelui clopot,care o ingreuneaza.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
Cristi_Aron
- utilizator nou

Blue Fox, nr 2 si 3 simple, argintii au fost tot timpul cea mai buna alternativa pentru mine, dar numai atunci cand ramaneam fara clasicul Mepps Aglia nr. 3 (tot argintiu). Acest Mepps a prins avati, cleni si stiuci fara deosebire. Iar despre Blue Fox..... as da orice pentru modelele cu corp portocaliu fluo si paleta argintie.
Aviz pentru MariusC , ca tot importa ei Blue Fox. A .. si inca ceva, se poate ca atunci cand aprovizionati magazinele Arrow sa aduceti mai mult de 5 bucati din mepps-urile nr 3 argintii? Ca de fiecare data am dat roata orasului sa-mi cumpar si eu cateva....
Aviz pentru MariusC , ca tot importa ei Blue Fox. A .. si inca ceva, se poate ca atunci cand aprovizionati magazinele Arrow sa aduceti mai mult de 5 bucati din mepps-urile nr 3 argintii? Ca de fiecare data am dat roata orasului sa-mi cumpar si eu cateva....
Subscriu la sugestia pt Dl Marius C. ca atunci cand importa Blue fox sa aduca modele mai variate ( cei de pe forum va putem da modlele care s-au dovedit mai prinzatoare).
Chiar e saracie de modele la magazin fata de oferta producatorului.
Chiar e saracie de modele la magazin fata de oferta producatorului.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Dintre toate rotativele folosite de mine,cel mai tare m-au cucerit Mepps Elix nr 1,paleta cupru,lest portocaliu de ceramica.Am petrecut cateva zile de neuitat intr-un loc cu mult clean.Erau inebuniti dupa acest model,desi localnicii dadeau cu cirese si alte fructe.Din pacate aceste rotative am inteles ca nu se mai fabrica,in schimb a aparut XD-ul,dar nu am vazut sa aiba in oferte detaliile pe care le avea Elix-ul. 
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am postat niste poze cu pastravi la rotativa .Unii din ei ca si vreo doi mai mari scapati unul dupa altul (ultimul a plecat cu rotativa din cauza agrafei care nu stiu cum s-a desfacut) au fost luati cu Bule Fox dar surpriza NR2
Dintre cei pozati am luat si cu Meps 0 si 1.
Curios ca nu am luat nici unul la B Fox 1 desi am insistat
Poate a fost o coincidenta
Dintre cei pozati am luat si cu Meps 0 si 1.
Curios ca nu am luat nici unul la B Fox 1 desi am insistat
Poate a fost o coincidenta
Aceste naluci Blue Fox Vibrax erau candva mai exact acu vro 6-7 ani ceva extraordinar . Pana si pe cadere se invartea paleta la ele . Acu sunt de tot rahatul . Nu se mai invart , multe aproape deloc desi pe ele scrie made in finland . Eu sunt de parere ca nu mai sunt originale , ci facaturi .
De vremea cand spun eu am avut 3 identice de 1 , galbene cu puncte negre iar pe marginea pct. avea o dunga decor galben . 2 le-am pierdut de-a lungul timpului si una am dato unui prieten . Alea au fost cele mai bune la indigen . De atunci mi-am mai luat vreo 20 de vibraxuri dar nici unele nu se comportau k si alea . deci o supertzapa .
Oricum greu gasesti prin romania naluci valabile ( ma refer la tot ) . Ce e valabil nu se importa nimik , tot aceleasi chestii peste tot . Tre sa mergi afara ca acolo se gaseste sigur .
Cam asta e parerea mea ....
De vremea cand spun eu am avut 3 identice de 1 , galbene cu puncte negre iar pe marginea pct. avea o dunga decor galben . 2 le-am pierdut de-a lungul timpului si una am dato unui prieten . Alea au fost cele mai bune la indigen . De atunci mi-am mai luat vreo 20 de vibraxuri dar nici unele nu se comportau k si alea . deci o supertzapa .
Oricum greu gasesti prin romania naluci valabile ( ma refer la tot ) . Ce e valabil nu se importa nimik , tot aceleasi chestii peste tot . Tre sa mergi afara ca acolo se gaseste sigur .
Cam asta e parerea mea ....