mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
mulinete
fratilor, am si eu o nedumerire:am doua mulinete jim hill si am probleme ci rulmentul de la galet.l-am curatat si am pus o picatura de ulei cormoran, dar dupa maxim doua partide ,intra putina apa si gata.am pus vaselina dar merge prea greu.cum oare trebuie procedat?multam 

Eu am una. Si la mine mai scartaia destul de suparator. L-am curatat si l-am uns cu ceva ulei Balzer. Dupa cateva iesiri scartia din nou. Apoi l-am scos si l-am curatat inca o data. Nu l-am mai uns. Acuma merge perfect.
O sa imi cumpar inca un Jim HIll. E cea mai robusta mulineta de spin din cate am avut. Pacat ca e un pic cam mare si cam grea.
O sa imi cumpar inca un Jim HIll. E cea mai robusta mulineta de spin din cate am avut. Pacat ca e un pic cam mare si cam grea.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Am patit si eu treaba cu scartaitu galetului si asta se intampla la orice mulineta
am curatat galetul si l-am dat cu ulei pt mulinete
apoi am pus putina vaselina Cormoran pe lateralele galetului
e un fel de compromis dar merge f bine
oricum , operatia asta e necesara din cand in cand ( nu la 2 partide dar....)
am curatat galetul si l-am dat cu ulei pt mulinete
apoi am pus putina vaselina Cormoran pe lateralele galetului
e un fel de compromis dar merge f bine
oricum , operatia asta e necesara din cand in cand ( nu la 2 partide dar....)
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
a cedat arcu probabil
arrow are service pt okuma dar nu stiu daca -l aveti prin preajma
mai incerca la cei care tin magazine de pescuit ...unii se mai ocupa si cu reparatul iar altii mai au cate o piesa...........
arrow are service pt okuma dar nu stiu daca -l aveti prin preajma
mai incerca la cei care tin magazine de pescuit ...unii se mai ocupa si cu reparatul iar altii mai au cate o piesa...........
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
-
- veteran
si cam scumpa este si nu se poate compara cu un Shimano, sau mai bine zis o Daiwa, din c;asa de pret de peste 150$. am vazut Jim Hill la cineva. e rizstenta ce-i drept dar super grea si nu PRAE are nimic in comun cu fiabilitatea si performante( repet comparativ cu cei 2 mari granzi ai mulinetelor Shimano+Daiwa). este o parere personala, ma repet pt. a nu fi inteles gresit cum am fost de atate ori aici.
Re: mulinete
Il schimbi cu unul capsulat si inoxidabilgrama v scrie:fratilor, am si eu o nedumerire:am doua mulinete jim hill si am probleme ci rulmentul de la galet.l-am curatat si am pus o picatura de ulei cormoran, dar dupa maxim doua partide ,intra putina apa si gata.am pus vaselina dar merge prea greu.cum oare trebuie procedat?multam

Probleme pot sa apara nu numai datorita apei ci si a nisipului/prafului.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare