Eu am patit treaba asta cu arcul de la pick-up la un Balzer 740 .Am fost la magazinul Balzer de pe str Grigore Mora si acolo am rezolvat problema .Pe atunci era Dl Smeu la Balzer si aveau la magazin mai multe arcuri pe care le-am probat pana am gasit unul potrivit .
Sfatul meu este insa ca atunci cand cumparati o mulineat sa va asigurati ca mecanismul pick-upului este dotat cu arc de compresie si nu arc din asta cu brate .Mai devreme sau mai tarziu acestea din urma cedeaza .
Nu e fiabil deloc .Mulinetele de calitate nu mai au demult aceasta problema .
mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
e adevarat , dar mai sunt si altele de calitate .
Cred ca o privire scurta pe schema mulinetei ( disponibila pe orice cutie de ambalaj si chiar pe site-urile care le vand ) e suficienta
Cred ca o privire scurta pe schema mulinetei ( disponibila pe orice cutie de ambalaj si chiar pe site-urile care le vand ) e suficienta
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
S-ar putea dar asta este virful si de cind am daiwa si Shimano, nu mai am treaba si nu mai stiu ce se afla in magazine. Efectiv nici nu m-am mai uitat stiind ca tot ce e pe piate este sub nivelul zic eu normal de calitate . Zic asta la nivelul meu de pretentie. Pentru altii care sint invatati cu scule inferioare calitativ este alta treaba. Dar jidanul a avut dreptate cind a spus "sint prea sarac ca sa-mi cumpar lucruri proaste" si sincer a avut dreptate. Am mulinete pentru generatia mea si pentru inca cel putin una. Asa ca...laud si eu ceea ce merita laudat..Eu sincer as vrea ca toti pescarii romani sa aibe numai Daiwa si Shimano.
Dady
Dady