Mulinete Cormoran
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
firma cormoran dupa parerea mea lasa foarte mult de dorit eu am avut(le-am aruncat de nervi) doua mulinete cormoran aratau destul de bine(nu-mi aduc aminte numele lor stiu doar ca le achizitionasem dintr-un super market) doar aratau de la prima pescuiala am dilit niste jeguri ordinare... la frana din spate erau niste "finisaje" dintr'un metal vopsit vopsea care bineitneles s-a dus plus ca s-a si rupt finisaju... nu pot sa va exprim cat sunt de execrabile(ma rog cele doua mulinete cumparate de mine care avea si un pret foarte mare) m-am jurat sa nu mai pun niciodata mana pe asa ceva prefer sa-mi iau o mulineta pe an pe care sa dau dublu chiar triplu si sa fiu multumit...
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
apropo o chestie legata de chestia cu aniiOkuma Chaser de vreo 5 ani
eram cu un prieten la pescuit si ma cam enerva are bete foarte cunoscute in schimb mulinetele lasau de dorit(avea un mitchell model care avea peste 15ani dupa spusele lui) si l-am intrebat de ce prefera aceste mulinete vechi. ca au aparut tehnologii noi frane tamburi etc..
adevarate diferente-picapul de la mulineta lui nici nu se auzea nici nu necesita o anume rotatie pentru a se inchide plus materialele din care erau facute(acum peste 15ani)chiar iti lasau o amprenta a bunului gust
nu am prins pescuitul inainte de 90 dar cu siguranta(legat de mulinete) se faceau lucruri mult mai calculate si mai bune
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe