Mulinete Cormoran

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Aug 2005, 21:28

Chiar...inca nu s-a plans nimeni de Okuma,al meu AV 20 e forjat de 2 ani si inca nu caraie. :?

constantin
junior
junior

Mesaj de constantin » 18 Aug 2005, 14:08

Ma aliez si eu celor care lauda mulinetele Okuma. Am prins zilele trecute cativa crapusteni de 2 kile si niste cosasi, acestia din urma pentru prima oara in viata, si merge super. Okuma sint bune

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 19 Aug 2005, 13:27

firma cormoran dupa parerea mea lasa foarte mult de dorit eu am avut(le-am aruncat de nervi) doua mulinete cormoran aratau destul de bine(nu-mi aduc aminte numele lor stiu doar ca le achizitionasem dintr-un super market) doar aratau de la prima pescuiala am dilit niste jeguri ordinare... la frana din spate erau niste "finisaje" dintr'un metal vopsit vopsea care bineitneles s-a dus plus ca s-a si rupt finisaju... nu pot sa va exprim cat sunt de execrabile(ma rog cele doua mulinete cumparate de mine care avea si un pret foarte mare) m-am jurat sa nu mai pun niciodata mana pe asa ceva prefer sa-mi iau o mulineta pe an pe care sa dau dublu chiar triplu si sa fiu multumit...
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 19 Aug 2005, 13:39

Si eu zic ca Okuma au un raport calitate/pret destul de bun. Am o Okuma Chaser de vreo 5 ani si mai pescuiesc cu ea si azi fara probleme. Nu am gresat-o niciodata si merge bine... In clasa lor de pret sunt cele mai bune...parerea mea.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 19 Aug 2005, 14:01

Okuma Chaser de vreo 5 ani
apropo o chestie legata de chestia cu anii
eram cu un prieten la pescuit si ma cam enerva are bete foarte cunoscute in schimb mulinetele lasau de dorit(avea un mitchell model care avea peste 15ani dupa spusele lui) si l-am intrebat de ce prefera aceste mulinete vechi. ca au aparut tehnologii noi frane tamburi etc..
adevarate diferente-picapul de la mulineta lui nici nu se auzea nici nu necesita o anume rotatie pentru a se inchide plus materialele din care erau facute(acum peste 15ani)chiar iti lasau o amprenta a bunului gust
nu am prins pescuitul inainte de 90 dar cu siguranta(legat de mulinete) se faceau lucruri mult mai calculate si mai bune
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 19 Aug 2005, 14:15

De cand am luat un tur in gol cu Avengerul, pescuiesc cu o Sting-Ray, asemanatoare cred cu Chaser-ul, 3 rulmenti, plina de nisip, in etate de 4 ani, neunsa. Si merge :)

Numai bine!

Scrie răspuns