Mulineta spinning somn
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Mulineta spinning somn
La spinning pe Mures,Timis,Dunare si Somes.
Sunt acum in Timisoara chiar daca la user este Baia Mare,eram acolo cand l-am facut.
Merg insa destul de des pe acolo pe la pescuit,ultima data acum 3 saptamani.
Lasa un nr de tel pe MP poate ne auzim cand sunt in zona,mi-ar prinde bine.
Sunt acum in Timisoara chiar daca la user este Baia Mare,eram acolo cand l-am facut.
Merg insa destul de des pe acolo pe la pescuit,ultima data acum 3 saptamani.
Lasa un nr de tel pe MP poate ne auzim cand sunt in zona,mi-ar prinde bine.
Nimeni nu mai spune nimic???
Stiu ca nu e sezonul pentru mustacios dar trebe sa ne pregatim pentru primavara.
Stiu ca nu e sezonul pentru mustacios dar trebe sa ne pregatim pentru primavara.
-
- utilizator constant
Te salut 
Ca posesor de Rarenium te sfatuiesc sa nu cumperi aceasta mulineta pentru somn, cu toate ca mulineta e super reusita e dedicata pescuitul de finete, cat despre Biomaster am invartit vreo 2 si mi se par mulinete bune in banii lor(preturile din afara), dar nu dedicate pescuitului la somn .... cum a spus si Anem, ceva bun si cam in aceiasi bani este Daiwa Advantage de 3500 o mulineta super bine inchegata, o are un prieten si o pescuieste de peste 4 ani - merge foarte bine.
Daca ai posibilitatea si esti dispus sa aloci o suma mai mare investitiei, te sfatuiesc sa iti cumperi un TWIN POWER SALT WATER de 4000
- este tanc mulineta . "Visez" de ceva timp la mulineta asta si sper ca pana in primavara sa fac rost de una si dupa o sa dorm linistit
.
Iti doresc fire intinse si o sa urmaresc topicul sa vad ce alegere ai facut

Ca posesor de Rarenium te sfatuiesc sa nu cumperi aceasta mulineta pentru somn, cu toate ca mulineta e super reusita e dedicata pescuitul de finete, cat despre Biomaster am invartit vreo 2 si mi se par mulinete bune in banii lor(preturile din afara), dar nu dedicate pescuitului la somn .... cum a spus si Anem, ceva bun si cam in aceiasi bani este Daiwa Advantage de 3500 o mulineta super bine inchegata, o are un prieten si o pescuieste de peste 4 ani - merge foarte bine.
Daca ai posibilitatea si esti dispus sa aloci o suma mai mare investitiei, te sfatuiesc sa iti cumperi un TWIN POWER SALT WATER de 4000

Iti doresc fire intinse si o sa urmaresc topicul sa vad ce alegere ai facut

Cea mai buna mulineta de spin la somn e ... mulineta de baitcasting 

Tica Taurus 4000 sau 5000. Tancuri nu gluma...
castingul e foarte incomod la somn, in timpul drilului cu un peste care poate avea cateva zeci de kilograme fortele de torsiune aplicate pe lanseta depasesc cu mult cele din timpului unui dril cu vreun salau, avat, stiuca de 3-4 kg ... dupa 10 minute iti este praf incheietura ...ONAMIHS scrie:Cea mai buna mulineta de spin la somn e ... mulineta de baitcasting
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran
Nu si daca inelele sint montate in conceptul spiralwrap..
Un combo de cast ,pe un blank cu inelele montate in spirala bate ca raport putere greutate orice combo de spinn..si acel mic dezavantaj al torsiunii in timpul drilului este eliminat..Pescuiesc cu doua astfel de combo-uri de vreo 3 -4luni ,si nu cred ca voi renunta vreodata la aceasta formula..
Un combo de cast ,pe un blank cu inelele montate in spirala bate ca raport putere greutate orice combo de spinn..si acel mic dezavantaj al torsiunii in timpul drilului este eliminat..Pescuiesc cu doua astfel de combo-uri de vreo 3 -4luni ,si nu cred ca voi renunta vreodata la aceasta formula..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
La batu ala merge un 5000 de la Shimano , TP SW 5000 PG are sub 400 de grame . Biomaster SW nu am vazut in 5000 , 4000 io cred ca-i mic pentru batu ala .
Anem , lasa-l pe Gigi in pace , el vede torsiuni unde ii vorba de incheietura maiini , probabil el da cu centura de lupta , sau ca unii crapari care sprijina cotoru in burta

Anem , lasa-l pe Gigi in pace , el vede torsiuni unde ii vorba de incheietura maiini , probabil el da cu centura de lupta , sau ca unii crapari care sprijina cotoru in burta

Nu si daca inelele sint montate in conceptul spiralwrap..
Hack you,pike...o poza cu batu se poate?

Hack you,pike...o poza cu batu se poate?

- semlecangheorghe
- veteran

Blancul este un MHX,MB844,1pcs,line 10-20lb,gramajul nalucii 1/4-1 oz,actiune rapida.
Mandrina fuji ECS,inele fuji alconite -micro,BKBAG de la 6 la 4,virful sic..
Incredibil de usoara,rapida si senzitiva...o pescuiesc la jiguri in special,dar si la spinerbait,gume mari la somn ori stiuca..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.