Acum am o noua problema, ce fir imi recomandati si daca se poate pe privat sau aici sa imi dati si niste linkuri pentru ca nu am nici o idee si nici prea multe informatii despre fire. As dori ceva bun de Olt
Mulineta pentru SALAU
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
giura_mihai
- utilizator constant

In urma unei mici oferte am achizitionat mulineta Shimano Rarenium de 2500
....... pretul a ajuns undeva foarte aproape de cel al lui Ryobi Zauber
......
Acum am o noua problema, ce fir imi recomandati si daca se poate pe privat sau aici sa imi dati si niste linkuri pentru ca nu am nici o idee si nici prea multe informatii despre fire. As dori ceva bun de Olt
-
vipificator III
- veteran

-
razvan cristescu
- veteran

-
giura_mihai
- utilizator constant

Acum ce sa ma fac ca deja am achizitionat mulineta si e de 2500, sa o vand?
......glumesc, eu am facut topicul acesta pentru ca am observat ca pe acest forum sunt oameni de treaba si avizati sa imi dea niste sfaturi sau sa isi spuna macar parerea...... vis a vis de steez, certate sau stella nu ma intereseaza, pentru ca nu sunt nici pe departe un pescar dedicat rapitorului.......nu e vorba de bani, poate daca as strange putin din buci mi le-as cumpara, insa foarte multe milioane investesc in pescuitul crapului si foarte multe insemnand zeci
......cand o sa ma plictisesc la crap probabil o sa deschid un topic referitor la cele amintite de tine......oricum multumesc 
- semlecangheorghe
- veteran

-
vipificator III
- veteran