Jim Hill 3000 - corp metalic angrenaje metalice, solida si fiabila.spiridusul scrie:Salut,
Caut o mulineta care sa fie folosita pentru pescuitul cu fir textil si jiguri grele, intre 25 si 50 de grame? Apelez la experienta voastra cu speranta ca imi puteti recomanda ceva cat mai fiabil si rezistent. Am un Shimano Stradic, insa il simt ca gafaie.
Multumesc.
Mulineta pentru pescuit cu jiguri grele?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Mulineta pentru pescuit cu jiguri grele?
- Mugurstefan
- veteran
Nu ne zici si de Daiwa aia barosana ce e pe drum ?razvan cristescu scrie:Eu am un Suveran 3000 nou cu care dau la jiguri grele.E o mulineta foarte robusta.
Sa ne pui poze...

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
- veteran
- hunting_fish
- veteran
sbogdan
Spro Redarc, Ryobi Zauber, Abu Sert Helix si Trabucco Xenos [sau Xantos - nu mai retin exact] sunt 4 mulinete IDENTICE! Crede-ma. Am avut Ryobi Zauber 4000, si stiu sa compaqr marfa cu ambalajul. Aici nu e cazul. Toate au 8+1 rulmenti, toate sunt full metal body, toate au tamburul aproape identic. Ryobi avea 3 tamburi, fata de 2 - Spro si restul, si ce mai difera, este manivela si culoarea vopselei. Atat. In schimb Ryobi Zauber il gasesti in RO cam la 100EUR, pe cand eu mi-am achizitionat Redarc-ul la 2,5 milioane. Este o diferenta de 1,2 milioane, de aceea am recomandat spiridusului Redarc-ul.
spiridusul
Nu stiu exact cine distribuie SPRO in Romania, autorizat. La noi in Arad, se aduce marfa multa si ieftina de la unguri.
Stima
Spro Redarc, Ryobi Zauber, Abu Sert Helix si Trabucco Xenos [sau Xantos - nu mai retin exact] sunt 4 mulinete IDENTICE! Crede-ma. Am avut Ryobi Zauber 4000, si stiu sa compaqr marfa cu ambalajul. Aici nu e cazul. Toate au 8+1 rulmenti, toate sunt full metal body, toate au tamburul aproape identic. Ryobi avea 3 tamburi, fata de 2 - Spro si restul, si ce mai difera, este manivela si culoarea vopselei. Atat. In schimb Ryobi Zauber il gasesti in RO cam la 100EUR, pe cand eu mi-am achizitionat Redarc-ul la 2,5 milioane. Este o diferenta de 1,2 milioane, de aceea am recomandat spiridusului Redarc-ul.
spiridusul
Nu stiu exact cine distribuie SPRO in Romania, autorizat. La noi in Arad, se aduce marfa multa si ieftina de la unguri.
Stima
-
- veteran