Mulineta de stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Glad_I
junior
junior

Mesaj de Glad_I » 11 Feb 2011, 21:32

Vad ca parerile sunt foarte impartite in legatura cu ce ma intereseaza pe mine. Oricum sfaturile sunt binevenite. Ce nu pot sa incerc nu o sa iau. Despre multe am citit o gramada si nu mi-au facut o impresie atat de buna. Asa ca ce-i in mana nu-i minciuna. Nu o sa ma apuc sa deschid niciuna dar, pana in prezent zauber-ul mi-a lasat cea mai buna parere la niste bani pe care as fi dispus sa ii dau. Trecand de acest prag ar deveni moft. Si cu putina grija o sa ma tina indeajuns de mult. Dupa mine mi-as lua daiwa infinity q zaion 3000 :lol: Sa nu radeti! dar... stiti cat costa. Poate urmatoarea... la urmatorul nivel...
Numai bine!

guss
junior
junior

salve

Mesaj de guss » 16 Feb 2011, 15:08

frate ma bag si eu in seama.

daca te-ai gandit la zauber ai facut bine. sfatu meu este sa nu renunti.

am achizitionat una in decembrie anu trecut si am fost cu ea pe balta de cateva ori. vreau sa-ti spun ca-i tare mulineta si la propriu si la figurat. nu sta pe ganduri si cumparo.

sunt extrem de multumit. cand am luat-o am avut ceva emotii dar dupa ce am pus mana pe ea nu imi pare rau nici o secunda de achizitie.

a mea este ryobi zauber 3000. nus daca este grea sau nu dar eu am batut apa si cate 5-6 ore cu un bat de 2,40 si nu am avut probleme.

concluzia este ca la momentu actual are raportul pret calitate cel mai bun

stima.

guss
junior
junior

Re: salve

Mesaj de guss » 16 Feb 2011, 15:19

guss scrie:frate ma bag si eu in seama.

daca te-ai gandit la zauber ai facut bine. sfatu meu este sa nu renunti.

am achizitionat una in decembrie anu trecut si am fost cu ea pe balta de cateva ori. vreau sa-ti spun ca-i tare mulineta si la propriu si la figurat. nu sta pe ganduri si cumparo.

sunt extrem de multumit. cand am luat-o am avut ceva emotii dar dupa ce am pus mana pe ea nu imi pare rau nici o secunda de achizitie.

a mea este ryobi zauber 3000. nus daca este grea sau nu dar eu am batut apa si cate 5-6 ore cu un bat de 2,40 si nu am avut probleme.

concluzia este ca la momentu actual are raportul pret calitate cel mai bun

stima.

P.S. eu am luato ca mulineta universala de spinning. adica acum dau cu ea dupa pastrav pe canale de fuga unde folosesc jiguri de la 15 gr pana la 25 gr, dupa care cand iese stiuca de la bataie o bag pe balta in serviciul cumetrei. mi-am propus sa o am in serviciu 2 sau 3 ani maxim(asta daca o tine atat).

stima si la cat mai multe fire zbuciumate.

Scrie răspuns