Mulineta de stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 09 Feb 2011, 19:21

Pai in Romania Advantage-u ala e 600 si ceva ron.....si eu am avut Zauber...intradevar un pic greuta dar raport calitate/pret. nu cred ca exista altceva....cat despre rezistenta nu mai zic....pe mine ma impresionat.....acum am rarenium Ci4 de 2500 ...asta habar nu am ce poate ...dar asta e alta poveste....oricum pana in 600 ron tot zauber as lua.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 09 Feb 2011, 21:26

Pe combo-ul meu cel mai greu pt stiuca folosesc Okuma Zeon ZN20. Daca nu ma insel vine cu 3 tamburi si nu am ce sa ii reprosez.... Lanseta nu o divulg ca radeti de mine....
Oricum pt Ro NU E NEVOIE DE MAI MULT!
AM folosit asta si la la "pasnici" si nu am avut necazuri cu somn de 3 kg
RX6 & Daiwa SS owner!

Marinarul
junior
junior

Mesaj de Marinarul » 10 Feb 2011, 10:15

Am vazut ca Zauber-ul nu e chiar ieftin , adica ajunge la 500 Ron , mi se par interesante la banii astia o Daiwa Tierra sau Team Daiwa , sunt cam din aceeasi categorie de pret si parca sunt mai stilate si corpul si rotorul din aluminiu aliat. Probabil Zauberul e un tanc care tine bine si mult la tavaleala ceea ce e un avantaj in timp.

Cel putin Tierra mi se pare foarte chipesa si o cam targetez in perioada urmatoare, mi se pare o alegere inspirata . Ce parere aveti ?

Multam !

Glad_I
junior
junior

Mesaj de Glad_I » 11 Feb 2011, 14:47

Bun... si de unde sa iau cu banii astia mulinetele pe care le-ai insirat? Ca diferenta de pret trebuie sa fie. Altfel nu ar mai cumpara nimeni zauber sau mai situ eu ce. Si pana la urma tanc imi trebuie sa nu inceapa sa caraie peste un an. Daca a folosit cineva zauberul si stie ca e bun eu il cred. Da nu a venit nimeni sa imi zica un pret mai bun la o mulineta mai buna. Si precizez NOUA. Ca nu stiu de la cine si ce iau.
Fir intins celor care au vreme acum de zvarlit cu pleuri in apa (va invidiez).

florin s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florin s » 11 Feb 2011, 15:07

Glad_I scrie:Bun... si de unde sa iau cu banii astia mulinetele pe care le-ai insirat? Ca diferenta de pret trebuie sa fie. Altfel nu ar mai cumpara nimeni zauber sau mai situ eu ce. Si pana la urma tanc imi trebuie sa nu inceapa sa caraie peste un an. Daca a folosit cineva zauberul si stie ca e bun eu il cred. Da nu a venit nimeni sa imi zica un pret mai bun la o mulineta mai buna. Si precizez NOUA. Ca nu stiu de la cine si ce iau.
Daca vrei o mulineta pt. stiuca care sa te tina foarte multi ani la un pret mult mai bun decat zauber-ul, cumpara asta http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0 vezi ca pretul corect este la pagina 3 :)

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 11 Feb 2011, 17:40

Ma, eu nu cunosc mulineta asta, o fi ea buna, da' e urata ca dracu' :twisted: :lol:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 11 Feb 2011, 17:52

Marinarul scrie: Cel putin Tierra mi se pare foarte chipesa si o cam targetez in perioada urmatoare, mi se pare o alegere inspirata . Ce parere aveti ?

Multam !
am tierra de 2500, e sensibil mai usoara decat zauberul, are frana buna,
e ok, am scos ceva stiuci cu ea.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Feb 2011, 17:55

Glad_I scrie: Da nu a venit nimeni sa imi zica un pret mai bun la o mulineta mai buna. Si precizez NOUA. Ca nu stiu de la cine si ce iau.

ba da. a venit unu acuma. io. ia d-aici...
http://www.xxx.ro/magazin/mul ... 10400.html
buna. rezistenta. corp aluminiu. tamburi aluminiu. frana micrometrica. pret foarte bun. :lol:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 11 Feb 2011, 17:56

shimano scrie:Ma, eu nu cunosc mulineta asta, o fi ea buna, da' e urata ca dracu' :twisted: :lol:
o cunosc, am avut una, pe langa ca e urata ca dracu, e total dezechilibrata, e mare, grea, fara instant, fara tambur de rezerva. eu o vad mai degraba ca si o mulineta de stationar, dar si acolo am dubii.
ss 700 e cea mai reusita, restul.......

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 11 Feb 2011, 19:17

Nu sunt pentru oricine SS-urile :wink:
Recunosc ca nici pentru mine...
Cel mai bine o zis Vijelie, eu ii las pe meseriasi sa dea cu ele, o sa continui cu shimano si pflueger :)
http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... 9&start=10

Scrie răspuns