pe scurt ma refeream doar la modele clasice de la ABU Ambassadeur nu ZX nu Calcutta nu Ryoga , bine ca ai tu maini mari si le stii pe toate

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
semlecangheorghe scrie: Tot pe scurt as fi tare curios ce ''probleme de dinamica'' are curado 200??
La banii aia nu stiu daca gasesti vreun model Daiwa care sa arunce asa, asa simplu cum e ,cu frana lui centrifugala..
Amin!semlecangheorghe scrie:Cele combinate mi se par cele mai ok, reglajul grosier facandu-se din pini si ajustarile de finete din cea magnetica..
Ene eu nu am '' tot tzipat'' ca ce mulinete bune sunt curado.Ti se pare tie.Gigi sa tot tipi ca ce mulinete bune sunt Curado sau Shimano e cam penibil si asta ti-au spus-o mai multi useri plictisiti de fabulatii in serie.
situatia 1....ma aflu pe un loc unde un rapitor de talie mare rapeste periodic intr-un banc de pesti mici.Asteapta sa se adune si odata la 15-20 minute-baaang ,da in ei..Sa lansez haotic si sa fac apa taitei in cadenta rapida,nu fac altceva decat sa imprastii pestii lipsind rapitorul de motivatia care iltine acolo.Trebuie sa stau linistit cu tamburul declansat si sa astept primele semne cand dihania isi incepe traseul..am la dispozitie doua sau trei lanseuri care trebuie sa fie foarte precise ca si pozitionare si distanta fata de peste..Daca ii dau in cap se sperie, daca dau prea departe o ignora..Vad cum se agita pestii, unii o taie..andrenalina ma inunda..musai sa dau cum trebuie..apare un val, lansez si ''ghinion'' ..fac peruca-era tocmai a suta oara..Mesaj de zvic » Vin Dec 18, 2015 1:01 am
Am folosit recent Daiwa Sol si Curado 51E. Bazat pe experienta cu astea, eu as formula putin altfel, shimano sunt safe dar au o limita la care ajungi relativ repede, daiwa iti permite aceeasi performanta cu reglaje safe, dar daca vrei mai mult se poate ... cu riscul ca o data la 100 de lansari sa faci si o peruca. Merita? Eu zic ca da.