Mulineta de baitcasting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Mulineta de baitcasting
Eu nu am reusit sa gasesc o mulineta de baitcasting round profile cu o frana destul de puternica. am o mulineta Abu Garcia Ambassador SX 6601 dar frana este 6 kg si eu o consider insuficienta pentru un somn capital. Cele doua mulinete enumerate mai sus ca le am in vedere, au frana pe la 11-12 kg. Capacitate mare de fir si nt foarte puternice, gandite pentru pescuit marin. Poate sa existe o mulineta de trolling mai mica dar nu stiu una care sa lanseze satisfacator si sa si aseze firul singura.
Frana se poate imbunatatii prin schimbarea discurilor cu unele de carbon. Nu stiu sa-ti spun exact cat iti da in plus insa la mulineta la care eu am schimbat discurile se simte diferenta....

salut
am inceput in primavara cu un banax zest pe care nu o recomand. in vara am achizitionat mulineta aceasta http://www.wright-mcgill.com/skeet-reese-victory-reels . nu noua dar in excelenta stare. am pescuito saptamanal, doar la stiuca, cu jiguri de la 5 grame in sus plus guma. stiuca mai mare de 2 kg nu am prins, pe cea de 1 kg deabia o simte. nu stiu cum se comporta in timp, pana acum sunt fff multumit de ea
am inceput in primavara cu un banax zest pe care nu o recomand. in vara am achizitionat mulineta aceasta http://www.wright-mcgill.com/skeet-reese-victory-reels . nu noua dar in excelenta stare. am pescuito saptamanal, doar la stiuca, cu jiguri de la 5 grame in sus plus guma. stiuca mai mare de 2 kg nu am prins, pe cea de 1 kg deabia o simte. nu stiu cum se comporta in timp, pana acum sunt fff multumit de ea
-
- utilizator constant
Am inteles.
Pentru un pescuit placut la baitcasting trebuie sa bag mana adanc in buzunar (800-1000 Ron 1 buc. mulineta, 500-800 Ron 1 buc. lanseta).
Poate cunoasteti niste magazine on-line care comercializeaza combo-uri de baitcasting.
Respect.
Pentru un pescuit placut la baitcasting trebuie sa bag mana adanc in buzunar (800-1000 Ron 1 buc. mulineta, 500-800 Ron 1 buc. lanseta).
Poate cunoasteti niste magazine on-line care comercializeaza combo-uri de baitcasting.
Respect.
-
- utilizator nou
Eu nu asi cumpara un combo gata configurat. De cele mai multe ori, sau ambele component, sau macar una este de o calitate inferioara si nici nu sunt perfect gandite una pentru alta. Mai bine se achizitioneaza si lanseta si mulineta ca piese separate si asociate de cunoscatori xu experienta.
-
- utilizator constant
Ok.
Propune te rog 2-3 combo-uri care sa se incadreze in 1200 Ron.
Stima.
Propune te rog 2-3 combo-uri care sa se incadreze in 1200 Ron.
Stima.
-
- veteran
Ca si mulinete poti alege dintre Shimano Curado, Abu Garcia Orra SX sau Abu Garcia Revo SX.
Ca si lansete, te poti uita la gama Rapture Artista, au un raport calitate/pret foarte bun.
Ca si lansete, te poti uita la gama Rapture Artista, au un raport calitate/pret foarte bun.
dar despre Shimano Citita stie careva ceva ?
Rectific..."Citica"
-
- veteran
Nu este rea nici Citica dar parerea mea este sa nu cobori sub Curado. La lansete poti sa cobori putin standardul, dar la mulinete de baitcasting nu. Cu o mulineta slaba nu te va "prinde" pescuitul la baitcasting pentru simplul motiv ca nu poti lansa/pescui cum trebuie.