Mulineta de baitcasting pentru "chesti" usoare...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 26 Sep 2011, 18:51

da Leba ! ai dreptate ! cu tot cu transport a fo 35 coco si parca o stii caci ti-am trimis si link :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Sep 2011, 19:24

Sorin scrie:
Tavi scrie:Si catz rulmentz trebe?
doi pentru tambur

acu te rog sa nu incepi sa intrebi da cat exact lansezi in plus cu tunningu facut
Nu am ce sa mai intreb ca ai clarificat deja cu precizie ca:
dupa tuning, am senzatia ca dau un pic mai mult decat trebe...
Nu mai e nimic de adaugat :lol:
As fi curios ce mai trebe (si cat mai costa) in afara de rulmentii aia pentru tambur, dar sunt convins ca senzatia aia face toti banii. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 26 Sep 2011, 19:35

:lol: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Sep 2011, 19:39

Tavi scrie:
Sorin scrie:
Tavi scrie:Si catz rulmentz trebe?
doi pentru tambur

acu te rog sa nu incepi sa intrebi da cat exact lansezi in plus cu tunningu facut
Nu am ce sa mai intreb ca ai clarificat deja cu precizie ca:
dupa tuning, am senzatia ca dau un pic mai mult decat trebe...
Nu mai e nimic de adaugat :lol:
As fi curios ce mai trebe (si cat mai costa) in afara de rulmentii aia pentru tambur, dar sunt convins ca senzatia aia face toti banii. :lol:
ma deci ai vazut ca si daca dai mai departe decat trebuie , ori pui deshtiu pe tambur , ori te dai mai in spate cu barca si arunci fix cat trebuie :D

da nu intrebi nimic de abec ??
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Sep 2011, 19:52

ABEC 7 am io la rolele cu care ma dau cu kinderii prin parc. Vreo 4 pe un picior. Fara tuning :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2011, 19:59

...Ipocritule,asta iarna m-ai luat la unspe metri ca am zis au cindva ca arunci cu 5 grame numai cu vintul din spate..Mai stii??

Si ai pus sub semnul indoielii faptul ca Razvan a aruncat atunci cu un count-down de 3cm,...mai stii??

Ei nah,azi am pescuit vreo 5 ore incontinuu,numai cu bait castingul Vintul batea din fata stinga,si, lanseurile mele trebuiau sa mearga piezis contra vintului...adevarat ca nu batea tare,,dar batea si important e ca nu din spate..

Si sa vezi comedie ,ca avatii dadeau iama in neste alevini ce zburdau la suprafata apei..Si singurul bobler din cutie care aducea cu papica avatului era un shalow shad rap de 5cm.Modelul clasic...Cit sa cintareasca oare??Nu stiu,dar,are o forma nu tocmai compacta...Si m-am riscat si am inceput sa lamsez cu el odata de doua ori..si sa vezi comedie mergea frate de ma cruceam nu alta,lanseuri de 20-25m fara probleme,doar cu mare atentie la destu de pe tambur ca ,nah sint incepator..

Si chestia aia cu vintu din spate a fost o presupunere,am vorbit din auzite ,iaca asta iti spun din ce am facut personal...fara teste contestabile cu greutati de drop shot,am pescuit fara probleme cu o naluca ce in mod normal o lansez cu light-ul..Da nah,nu trebe sa te iei dupa mine, caci eu sint ipocrit...una zic si alta fac,nu?? :wink: Zic ca nu merge decit cu vintul din spate si cind colo merge si invers :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 26 Sep 2011, 20:02

Nea Gigi,cu Curado ai lansat?
Until next time....Tight Lines!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2011, 20:03

Poi da,ca doar pe aia o am ...deocamdata..Si nu-i ”tunata..”Cu o chestie nus cum o sa ma impac...in drill nu se aude frina...ciudata senzatie..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 26 Sep 2011, 20:06

Asta cu frana care caraie iti cam rapeste din frumusetea drilului dar asa e la mulinetele de BC.... Ne obisnuim si cu asta,nu-i problema :)
Until next time....Tight Lines!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Sep 2011, 20:11

Tavi scrie:...
Adicatelea, matale, dom injiner, vrei sa subliniezi precum ca e scump halatu da senzatii tari.:D
Nu mai devreme de 5-6 posturi mai sus, spuneam ca un jnur bun costa peste treijde cocozauri. O lanseta buna de flai e comparabila ca pret cu una de baitcast, daca nu vorbim de fite. La molinete cred ca avem niste rulmenti in plus, fie ei si tuning au ba, da si alea-s pe aproximativ pe acelasi palier de pret. Poti sa ma contrazici?
Cat despre senzatii, nu stiu zau cine pescuieste la senzatii si cine dupa pejti... :D
Cer scuze de offtopic da simt ca iar se-nfiripa idila.. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns