Mulineta de baitcasting pentru "chesti" usoare...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Si eu m-am tot intrebat asta, insa dupa ce-a venit rajnitza de la doftor, am inteles.ULK scrie:In orice caz nu cat cu snuru' roz...asa in "general" zic...
By the way...intresant fapt ca aud de tuninguri and shit...Oare care o fi raspunsul? Dece se face daca toti arunca exact cat trebe'? Ia...va aud?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Apoi asta cu "exact cat trebe" va intra in istorie, fara doar si poate. Citatu ca autoru...
Eu zic ca e pura filozofie si tine fix de autosuficienta pescarului si ce bulan are la pescuit. Chiar sambata am fost la Prut si cu baitcast si cu spin, am dat relativ la fel cu greutati similare, dar n-am pescuit cu fineturi.
E blestemul nostru sa constientizam fals ca pejtii e acolo si n-ajungem la ei
, poate 5 % din cazuri se intampla asa...
Altfel, pot sa-ti zic sincer ca, dupa tuning, am senzatia ca dau un pic mai mult decat trebe...da pun dejtu pe tambur repede!
Cred ca un rulment benga incepe pe la fro treijde coco...

Eu zic ca e pura filozofie si tine fix de autosuficienta pescarului si ce bulan are la pescuit. Chiar sambata am fost la Prut si cu baitcast si cu spin, am dat relativ la fel cu greutati similare, dar n-am pescuit cu fineturi.
E blestemul nostru sa constientizam fals ca pejtii e acolo si n-ajungem la ei

Altfel, pot sa-ti zic sincer ca, dupa tuning, am senzatia ca dau un pic mai mult decat trebe...da pun dejtu pe tambur repede!

Cred ca un rulment benga incepe pe la fro treijde coco...
East Spinning Team
East Spinning Team
Cu treijde coco nici o caraitoare d-aia de se merge cu uratu nu iei...ce sa mai zic de o mulineta. Sau veo doo G.Alunis rupte din gardu vecinului...ipocritu scrie:30 coco ?
puah ! de bani aia mai iau o molineta sau doo joarde

Poate un jnur roziu, da cred ca si ala-i nitzel mai scump...

East Spinning Team
East Spinning Team