sau chiar masochist daca iti vrei raul impuninduti limite... pescuitul fiind vast... dar acu inteleg mai bine treba cu stilu...
Mulineta de baitcasting pentru "chesti" usoare...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Niki, am o mare-mare rugaminte: te rog sa folosesti î din i cand e la inceputul cuvantului, pur si simplu fac eforturi sa pricep ce scrii. De celelalte greseli nu zic nica, toti mai gresim.
Legat de afirmatia asta:
niki20 a scris:
"ba e o greseala cine se apuca de casting nu se mai antoarce la spin."
Ete ca io la clean si biban nu merg cu castu, deci n-am alta varianta decat spinningul. Cu fly nu. Nu inca.
AdrianHD, n-am mai cetit toate pajinile, ce ti-ai luat pana la urma "pentru chestii usoare"?
@Ipocritu: cate rajnitze de cast ai?
Legat de afirmatia asta:
niki20 a scris:
"ba e o greseala cine se apuca de casting nu se mai antoarce la spin."
Ete ca io la clean si biban nu merg cu castu, deci n-am alta varianta decat spinningul. Cu fly nu. Nu inca.
AdrianHD, n-am mai cetit toate pajinile, ce ti-ai luat pana la urma "pentru chestii usoare"?
@Ipocritu: cate rajnitze de cast ai?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
in urma discutiilor de pe aici combinate cu deceptia ca a mea nu coboara la mai putin de 18-19 grame ( asta ca sa dai lejer... ) si olea de curiozitate m-am decis sa schimb rulmentii, stiti voi... baitcasting... stil... upgrade... figuri... fitze...
ca si asa alta treaba nu aveam... 
azi au sosit... rulmenti ceramici ABEC 7 de la VXB 2 buc + transport 46 dolari
nah... daca e doar pus tamburul pe ax parca parca olea olea mere mai bine
odata ce e montata indiferent cit de fin am reglato si ca i-am eliminat pe rind saibe si alte rahaturi doar rotindo la rece ( nu am lansat inca cu ea ) nu e diferenta fata de cele care le-a avut in ea
se pare caci cu toate ca tamburul decupleaza ea ceva ceva contact tot are plus ca si frina e acolo... de aici olea de diferenta finala
poate avea rulmenti buni si inainte si de aia nu apare diferenta intre aia vechi si astia noi...
poate Boca sint mai buni ca vxb... , poate una poate alta...
cert e ca la mine nu sa meritat !
azi au sosit... rulmenti ceramici ABEC 7 de la VXB 2 buc + transport 46 dolari
nah... daca e doar pus tamburul pe ax parca parca olea olea mere mai bine
odata ce e montata indiferent cit de fin am reglato si ca i-am eliminat pe rind saibe si alte rahaturi doar rotindo la rece ( nu am lansat inca cu ea ) nu e diferenta fata de cele care le-a avut in ea
se pare caci cu toate ca tamburul decupleaza ea ceva ceva contact tot are plus ca si frina e acolo... de aici olea de diferenta finala
poate avea rulmenti buni si inainte si de aia nu apare diferenta intre aia vechi si astia noi...
poate Boca sint mai buni ca vxb... , poate una poate alta...
cert e ca la mine nu sa meritat !
- semlecangheorghe
- veteran

Poate cand o s-o pescuiesti ai sa-ti schimbi parerea.
Sau poate nu.
Sau poate nu.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
ma Gigi ... stiu ce vrei tu... sa ma scap pe tobogan ca de´al de Razvan si numa in upgrad-uri sa o tin...
alta treba nu am ?
pisica mea... era buna asa cum era... , si acum e la fel de buna numa ca rulmentii m-au costat cit toata molineta...
in loc de rulmenti ... de banii astia ... mai bine mai luam o mulineta !
nu e complecta pierdere... , abia le-am mai facut un service caci rumenti vechii se potrivesc la fix la Aambasadorul 7000 care era pe lagare.... , nah... e up gradat si ala acu...
alta treba nu am ?
pisica mea... era buna asa cum era... , si acum e la fel de buna numa ca rulmentii m-au costat cit toata molineta...
in loc de rulmenti ... de banii astia ... mai bine mai luam o mulineta !
nu e complecta pierdere... , abia le-am mai facut un service caci rumenti vechii se potrivesc la fix la Aambasadorul 7000 care era pe lagare.... , nah... e up gradat si ala acu...