Casteru sau cautatoru de rulmenti , the same
Mulineta de baitcasting pentru "chesti" usoare...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Apropo de cautat rulmenti, fiti atenti ce am gasit:
http://translate.googleusercontent.com/ ... dBVODOHHtA
Cine se baga sa ii incerce ?

http://translate.googleusercontent.com/ ... dBVODOHHtA
Cine se baga sa ii incerce ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
						Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
nu stiam ca baitcastigu e un stil...
io credeam ca e doar un combo acolo... molinel + joarda... nah... iechipamen...

probabil e... , deh... la spinn aveai un tambur doo de rezerva p´unu cu mono si p´unu cu tiextil ... dar ... nu tu tunari .... , atractii...
 nah... muuult prea simplu... 
in fine...
treaba e ca astia care fac proclamari d´astea.. tendentioase...
 ... ar trebui sa incerce in prealabil cu baitcast boblere plutitoare de 3,5 grame si alte naluci asa de pe la 80-100 de grame in sus si vada cit de NET superior e baitcastigu vs spinningului la capitolele alea 
 , p´orma... , mai vorghim...  

io credeam ca e doar un combo acolo... molinel + joarda... nah... iechipamen...
probabil e... , deh... la spinn aveai un tambur doo de rezerva p´unu cu mono si p´unu cu tiextil ... dar ... nu tu tunari .... , atractii...
in fine...
treaba e ca astia care fac proclamari d´astea.. tendentioase...
Niki...e, si nu e..Votul meu e pentru 
...Dar,tot nu pot sa renunt la spin definitiv.
Unde, se suprapun sa zic asa,si anume; conditiile ce cer naluci aeordinamice, compacte si cu greutati de la 5 grame in sus..aleg castul, fara discutii..Dar, cum imi place sa pescuiesc in diferite locatii si la difeite specii..unde nu pot folosi naluci cu caracteristicile de mai sus..ramane spin.
Daca esti pescar axat pe o specie, doua, la care se preteaza castul foarte bine si restul speciilor mai "light" nu intra in vizorul tau..atunci da, poti sa devii usor exclusivist.

Unde, se suprapun sa zic asa,si anume; conditiile ce cer naluci aeordinamice, compacte si cu greutati de la 5 grame in sus..aleg castul, fara discutii..Dar, cum imi place sa pescuiesc in diferite locatii si la difeite specii..unde nu pot folosi naluci cu caracteristicile de mai sus..ramane spin.
Daca esti pescar axat pe o specie, doua, la care se preteaza castul foarte bine si restul speciilor mai "light" nu intra in vizorul tau..atunci da, poti sa devii usor exclusivist.