montura Carolina- sfaturi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Mar 2009, 11:18

Tristian scrie:Carolina mi se pare eficienta mai ales de pe mal, e mai nasol daca e fundul moale, vegetatie sau mult namol. Eu cand pescuiesc cu texas in structura nasoala am rate mici de agataturi desi imi strica un pic stilul. Am avut zile cu numai 3-4 plantari de dimineata pana seara. Iti ia ceva timp pana te inveti sa te "feresti" de infasurarea firului in jururl crengilor sau expunerea varfului carligului care sunt fatale. Cu jig normal intre copaci eu n-am nicio sansa.
pe lac sau curent?
eu dau si lac si dunare, iar la dunare am ingropat la greu pe lac.. f rar.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Mar 2009, 11:20

bre cristi, cum mah sa nu ai nici o sansa intre craci?

depinde cum abordezi .... ori nu vrei sa scapi salaul vietii tale, si dai cu gamakatsu HW (le lasi pe toate acolo) , ori nu esti asa stresat, si dai cu eagle claw si dezagati majoritatea, indrepti carligul la loc si cu asta basta .....

am pescuit pe dunare doua zile la rand la jig, efectiv in craci , si am lasat fo' 6-7 jiguri in 20 de ore de pescuit continuu.... mi se pare mai mult decat rezonabil ... cu fir PP de 10 libsi, deci nu vre-un odgon ceva .....

:D

ps: on topic, cu carolina nu stiu absolut nimic ... n-am incercat , si nici nu incerc prea repede ....

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Mar 2009, 11:25

Pe lac, pe lac... Eu nu prea am apa curgatoare de salau pe-aici. Mai este pe mures dar in zona mea e destul de rar si sunt locuri putine.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Mar 2009, 11:32

He he... long time no see Toni... Am tot indreptat si io la Matzuo-uri da pana la urma te mai saturi si depinde cat de adanc intra si alea, mai iese si naluca daca se indreapta de tot, il mai indrepti, pilesti iara varful.. deranjul e cam tot ala ca si cum ai lega unul nou... Gamakatsurile si Ownerele raman definitiv. Alea sunt arme mortale. Nu am rateuri pe atac din cauza ca varful e ingropat in corpul nalucii, trebuie numa sa-i dai repede si cu incredere. :D

Ce zici e super rezonabil... Salai? Cati? Total, general? :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Mar 2009, 12:31

stiu ca sunt si dezavantaje ... dar oricum e mai bine decat sa lasi totu in garla :D :D :D

salai au fost numa 2 , unu la fo 4 kile si unu la fo 2 .... dar dadeam dupa crap :D :D :D

si in timp ce stateau alea la crap langa barca la verticala, dadeam si un jig in toate partile pe acolo sa nu ma plictisesc :D :D :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Mar 2009, 12:40

toni f scrie:stiu ca sunt si dezavantaje ... dar oricum e mai bine decat sa lasi totu in garla :D
dar daca lasi si salaul tot in garla? cum il mai faci tablou? :D

am strans iarna asta un infinit de gume si carlige pregatite pt ultimul drum!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Mar 2009, 16:52

infinit plus, sau minus ?

:D :P :D :P :D :P

un telefon nu ai mai dat si tu bre ......... sa-ti fie rusine ........

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Mar 2009, 17:39

toni f scrie:
un telefon nu ai mai dat si tu bre ......... sa-ti fie rusine ........
am fost si bolnavior si plecat o vreme. (stiu ca nu e scuza) dar imi este rusine :oops:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Mar 2009, 18:37

Deci concluzia: NU E BUNA! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Mar 2009, 20:40

Adelin scrie:Deci concluzia: NU E BUNA! :lol:
daca pinde 1 (unu) peste nu e buna!
ca sa fie buna trebuie sa prinda mai mult de 2 pesti.

asa de dragul artei sa prindem salau la cele mai traznite dracii, putem incerca foarte bine la motz din caiula cu motx de pe vremea cand eram la gradinita la saptamanal, sau la jig cu patratica de mamaliga in el.

deci Carolina asta, e buna de teorie sau si de practica? :D

Scrie răspuns