mono subtire - sugestii!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 29 Sep 2004, 18:25

Jean, merci mult de oferta. Atat asteptam sa aud! :D

Daiwa Samurai 1500 am si am scos untul din ea, in 3 zile, in Delta cu Gyorg (asta e, nu stiam ca ajung acolo, asa ca nu aveam ceva mai potrivit la mine!).

Pt micro am comandat combo-ul ala, dar se pare ca batul o sa ajunga la primavara.

Am o Stradic 2500 cu care dau acum, si astept Daiwa Capricorn (tot 2500 :? ) in vreo 2-3 saptamani!

guzun
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de guzun » 23 Oct 2004, 20:39

Costica, eu sincer pentru ce vrei tu, spinning ultra light ti-as recomanda ABU GARCIA Cardinal C 600 U, este o mulineta foarte buna si acceptabila ca pret.
Eu pescuiesc cu aceasta mulineta de 2 ani, practic de cand s-a lansat acest model si sunt foarte multumit de ea. Sistemul de franare Stamina drag este foarte silentios si usor de utilizat, personal mi se pare o idee foarte buna acelor de la ABU.
Singurul dezavantaj apare la schimbarea tamburului, tamburul se schimba prin strangerea faranei la maxim si rasucirea tamburului in sens invers. Problema este ca axul pe care se infileteaza practic tamburul este de plastic ceea ce face ca in timp sa se uzeze sprele filetului deoarece tamburul este metalic si axul de plastic.

Scrie răspuns