megabass versus st. croix .
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
megabass versus st. croix .
Megabass Orochi Onikirimaru Great Lakes F5-70X4S sau
St Croix Legend Elite ES70MF ptr pescuitul salaului ,
multumesc !
St Croix Legend Elite ES70MF ptr pescuitul salaului ,
multumesc !
Re: megabass versus st. croix .
Extrem de subiectiva treaba ...Mai ales ca japonezele sunt pe val
In fine, personal prefer Legendul custom unui Megabass. Personal.Si ,da ,pe blancul amonte 2016 deoarece consider ca are mai multa viata in el blancul! Cele aval de 2016 le simt mai moi ... Subiectiv,cum ti-am spus... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ma si miram sa nu apari tu cand e vb de st croix si sa nu le lauzi..
Si-a spus parerea lui personala , nu deranjeaza cu nimic .
A spus pe dracu. Daca punea mana pe magabasul respectiv mai ziceam, dar asa s a bagat in seama. Unde e topic cu st croix, hop si el.
La banii astia nu mai bine iti faci ceva exact pe gustul tau ? Custom ? 

Din ce am AUZIT, megabasul amintit de tine ar fi mai moale di nu ar fi specializat pe jig. Cred ca e un moderat fast....
Scuze Florine ca mi-am permis sa postez.Dar toate megabassurile care le-am pipait nu m-au dat pe spate. Probabil ca sunt defect eu
In fine ,asa cum cred ca banuiesti pe acest forum nu e bine sa ceri pareri.Mi-am permis ca ne stim,dar a doua oara nu mai gresesc...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ma gandesc si la un custom dar acum caut blankul care sa-mi placa ...lenovo scrie:La banii astia nu mai bine iti faci ceva exact pe gustul tau ? Custom ?
El este dat ca Fast , dar am inteles ca japonezele ar fi mai moi , nu ca americanele deci ..dilema .dsg scrie:Din ce am AUZIT, megabasul amintit de tine ar fi mai moale di nu ar fi specializat pe jig. Cred ca e un moderat fast....