Daca vrei ST Croix poti sa il probezi pe al meu ( custom nu fabrica ) . Megabass nu iti pot oferi la proba ca nu am .gigi . 19 scrie:Megabass Orochi Onikirimaru Great Lakes F5-70X4S sau
St Croix Legend Elite ES70MF ptr pescuitul salaului ,
multumesc !
megabass versus st. croix .
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: megabass versus st. croix .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- Beastmaster
- veteran
Pareri personale: Megabassul mentionat e mult prea moale pentru un pescuit corect la jig. Elite-ul in schimb mi se pare super ok pentru jig, chiar daca tinde usor spre polivalenta (mie imi plac lansetele de jig o idee mai permisive pe varf - nu sunt fan "rangi")gigi . 19 scrie:Megabass Orochi Onikirimaru Great Lakes F5-70X4S sau
St Croix Legend Elite ES70MF ptr pescuitul salaului ,
multumesc !
Daca vrei neaparat ceva de la Megabass, mai adecvat pentru jig si sa duca 17 gr, ar fi Evoluzion F3.1/2-69ti-S (dealtfel, o serie foarte reusita de lansete).

Daca vrei neaparat ceva de la Megabass, mai adecvat pentru jig si sa duca 17 gr, ar fi Evoluzion F3.1/2-69ti-S (dealtfel, o serie foarte reusita de lansete). 
Multumesc !
De senzitivitate ce poti sa-mi spui , este la nivelul legendului ?

Multumesc !
Daca vrei ST Croix poti sa il probezi pe al meu ( custom nu fabrica ) . Megabass nu iti pot oferi la proba ca nu am .[/quote]
Cand ies , o sa te sun .
Cand ies , o sa te sun .
- Beastmaster
- veteran
Evoluzion e cu mult peste. Pescuiesc in paralel mai tot timpul Xtreme 7' pana in 21 gr (spinning) si Evoluzion 7' pana in 28 gr (casting). Feeling-ul e mult mai detaliat, mai rafinat si mai precis la Evoluzion.gigi . 19 scrie:Daca vrei neaparat ceva de la Megabass, mai adecvat pentru jig si sa duca 17 gr, ar fi Evoluzion F3.1/2-69ti-S (dealtfel, o serie foarte reusita de lansete).
Multumesc !
Beastmaster pot face te rog un mic review la xtremul ăla de 7’M.Beastmaster scrie:Evoluzion e cu mult peste. Pescuiesc in paralel mai tot timpul Xtreme 7' pana in 21 gr (spinning) si Evoluzion 7' pana in 28 gr (casting). Feeling-ul e mult mai detaliat, mai rafinat si mai precis la Evoluzion.gigi . 19 scrie:Daca vrei neaparat ceva de la Megabass, mai adecvat pentru jig si sa duca 17 gr, ar fi Evoluzion F3.1/2-69ti-S (dealtfel, o serie foarte reusita de lansete).
Multumesc !
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Chiar daca as avea 5 vieti si le-as pescuii toate , nu mi-as cumpara niciunu din betele astea , am pescuit amandoua , sincer St. Croix ii printre cele mai penibile bete posibile ,Megabass ii versiunea japo a prostiei americane , enjoy it
Au vreo doua naluci care le-au nimerit , in rest ....cine pescuieste cu un Megabass reel

- semlecangheorghe
- veteran
Tu oricum te lasi de pescuit asa ca ce-ti mai pasa
??
Mai oleaca si te vad la stiri legat in lanturi pe soseaua pe unde ar trebui sa treaca camionul cu loturile de Saltiga pe primul trimestru al lui 2018

Mai oleaca si te vad la stiri legat in lanturi pe soseaua pe unde ar trebui sa treaca camionul cu loturile de Saltiga pe primul trimestru al lui 2018

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- Beastmaster
- veteran
Poti sa dai 2-3 exemple de lansete care sunt, dupa parerea ta, la polul opus celor 2 (Xtreme si Evoluzion) in acelasi segment de pret ?SF scrie:Chiar daca as avea 5 vieti si le-as pescuii toate , nu mi-as cumpara niciunu din betele astea , am pescuit amandoua , sincer St. Croix ii printre cele mai penibile bete posibile ,Megabass ii versiunea japo a prostiei americane , enjoy it![]()
![]()
Au vreo doua naluci care le-au nimerit , in rest ....cine pescuieste cu un Megabass reel
![]()
![]()
Daca Xtreme e catalogata drept cea mai penibila lanseta posibila, iar Evoluzion e conform afirmatiilor tale... cu tot respectul, tind sa cred ca nu stii despre ce vorbesti. Ori folosesti cuvinte la care nu le intelegi sensul. Altfel nu imi explic

- semlecangheorghe
- veteran
Lasa-l..el pescuieste cu pari de fasole si mulinete de la kil' in sus..ce simt crezi poa' sa aiba??
Pescuieste la pesti oceanici cu naluci de sute de grame si combo-uri in clasa aia de greutate , da' el e apt sa emita parerei despre clase medium (care prin comparatie cu pescuieste el sunt light si ultralight)si pescuit la salau..
Zi-i sa puna ceva capturi de salai sa vezi , stie macar despre ce pescuit se vorbeste aici?
Stie macar cum e sa pescuiesti salau ,stiuca si somn pe ape suprapescuite??
Pescuieste la pesti oceanici cu naluci de sute de grame si combo-uri in clasa aia de greutate , da' el e apt sa emita parerei despre clase medium (care prin comparatie cu pescuieste el sunt light si ultralight)si pescuit la salau..
Zi-i sa puna ceva capturi de salai sa vezi , stie macar despre ce pescuit se vorbeste aici?
Stie macar cum e sa pescuiesti salau ,stiuca si somn pe ape suprapescuite??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.