megabass versus st. croix .

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Biban
veteran
veteran

Re: megabass versus st. croix .

Mesaj de Biban » 14 Mar 2018, 09:12

Un distrus. Din 10 postari, 9 sunt fara sens. Cred ca uita sa si ia medicatia.
Revenim la subiect, singurul model de megabas care se preteaza la jig pur sange sunt modelele racing condition. Insa nu cred se mai fabrica. Acum pun si eu intrebarea: de ce st croix? Credeti ca sunt etalonul senzitivitatii?
In opinia mea sunt destule lansete sau blankuri mai ieftine si cel putin la fel de bune..

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 14 Mar 2018, 10:43

Biban scrie:Un distrus. Din 10 postari, 9 sunt fara sens. Cred ca uita sa si ia medicatia.
Revenim la subiect, singurul model de megabas care se preteaza la jig pur sange sunt modelele racing condition. Insa nu cred se mai fabrica. Acum pun si eu intrebarea: de ce st croix? Credeti ca sunt etalonul senzitivitatii?
In opinia mea sunt destule lansete sau blankuri mai ieftine si cel putin la fel de bune..
Mai este si Destroyer T.S., Evoluzion, Evoluzion Hdts. Pentru mine lanseta ideala de jig nu inseamna ranga, si nici cea mai senzitiva posibil. E o suma de caracteristici. Pe scurt, ma intereseaza sa fie rapida, dar putin mai permisiva pe varf, dupa care blankul sa preia controlat socul inteparii si sa ofere un drill placut, elegant, sa nu fie trecerea prea brutala pe blank dar nici prea moale, sa aibe conicitate suficienta pentru a asigura rezerva de putere, sa fie neaparat un blank usor HM mai gros in pereti, sa tina si la socuri/lovituri. Pentru mine Xtreme aduna la un loc cele mai multe caracteristici urmarite de mine. Plus ca imi place si culoarea blankului. Desigur, nu e cel mai bun blank de pe piata, dar pentru mine este un etalon, pentru motivele enumerate mai sus. Si neaparat custom, pentru a scoate maxim din el. Un singur lucru as fi vrut sa aibe in plus, pentru a -l considera cel mai bun - senzitivitatea de la Evoluzion sau Evergreen (modele de top). Insa chiar si asa, nu ma pot plange ca ar duce lipsa.

gigi . 19
junior
junior

Mesaj de gigi . 19 » 14 Mar 2018, 15:42

Multumesc tuturor ptr. sfaturi .
Am rezolvat , am cumparat un blank de St. Croix sc.5 pana in 17 gr.

dsg
veteran
veteran

Mesaj de dsg » 14 Mar 2018, 15:59

Felicitari Florin de achiziție!

gigi . 19
junior
junior

Mesaj de gigi . 19 » 14 Mar 2018, 16:04

Nu sant Florin .