discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
pikeman scrie:
of mai fratilor, io doar facusem un apel general sa vad daca lumea o gasit vreun material LA INDEMANA pentru barbete, in afara de Adiwolf care mi-a dat o idee dar inca nu i-am dat io de cap prin Brasov si marcel v, n-am gasit nimic folositor...e adevarat ca le fac la bucata deci nu pot sa merg la nush ce firma de publicitate (Leba cunosc situatia cu tine si Dream -io n-am norocu asta

)[...]
va multumesc la toti pentru raspunsuri si ajutor

uite, facem un targ. io iti trimit prin posta ceva spectar de 1mm sau 0,75mm si tu ma duci la o pescuiala cand ajung la BV. fair enough?
da-mi adresa pe privat.
-
pikeman
- veteran

-
-
marcel v
- utilizator constant

-
Sunt convins ca mai toti cei care am inceput de curand sa ne fabricam voblerele avem micile noastre probleme in a descoperi noi materiale,mai ieftine si la indemana.De curand am descoperitun material nemaipomenit si va propun sa-l incercati si voi.E tare .Un prieten mi-a adus cu ani in urma de la strand cateva buc de balize din acelea cu care se face departajarea culuarelor de inot,"sa-mi fac plute".Le-am aruncat printr-o debara si acum cand am ramas in pana ,am dat de ele si au devenit...voblere.Au o flotabilitate f f buna ,nu iau apa si se prelucreaza usor. Succes
Vreme buna ,fir intins !