discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
razvan m. scrie:Inca nu am. Vor fi incluse in urmatoarea comanda

problema e ca nu am vazut, cel putin pe Cabela's!

-
AxA
- utilizator constant

-
Imi poate spune cineva unde in Bucuresti gasesc sarma pentru rotative? Am cateva care nu-mi plac cum sunt echilibrate si vreau sa le modific, cu ocazia asta sa le pun si triple meseriase...Va rog daca stiti un magazin , o locatie exacta . Multumesc!
-
marcel v
- utilizator constant

-
Pikeman,ai incercat si sa folosesti parbrizul de la o casca de motocicleta??.Poate ai vreun "prieten" prin zona care vrea sa renunte la el.Daca nu ,vezi ca Mediasul face(sau facea ) un plexiglas f.bun sau intra pe mp . si-ti trimit eu o monstra de 2 si de 3 mmasa ca pentru 10 -20 de buc .
Vreme buna ,fir intins !
-
adiwolf
- veteran

hmmmm,
oare cei care produc in serie astfel de naluci (woblere sau rotative) au aceeasi problema?
de exemplu : Cozma ,oare de unde isi procura barbetele?!!!!? ca nu cred ca si le face manual?
oare nu exista in tara asta un producator de asemenea accesorii?ar putea face kitturi diverse......
la fel si la rotative,oare nu exista in tara cineva capabil sa produca asemenea accesorii???!!! ma refer la corpul rotativei,calaret,lingura propiuzisa,margele,......etc
de ce naiba pe Cabels poti sa gasesti astfel de kitturi?oare aia sunt mai destepti?...........se pare ca DA!
totusi nu am vazut nicaieri BARBETE pt woblere,nici in tara si nici pe siteuri din afara,stie cineva pe unde gasesc astfel de lucruri?
sincer pe mine asta ma doare la ora actuala,si cred ca pe multi lurebuilderi din tara.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
MihaiV
- Moderator

adiwolf scrie:hmmmm,
Cozma ,oare de unde isi procura barbetele?!!!!? ca nu cred ca si le face manual?
Intreaba-l si-ti va spune!
-
adiwolf
- veteran

MihaiV scrie:adiwolf scrie:hmmmm,
Cozma ,oare de unde isi procura barbetele?!!!!? ca nu cred ca si le face manual?
Intreaba-l si-ti va spune!
pai l-as intreba ,dar nu stiu cum si la cine sa apelez
nu il cunosc pe om

eu sunt un biet pescar ,care nu are timp de concursuri deci implicit nu pot intra in contact cu elita pescarilor ca sa pot afla diverse "secrete"
acuma,serios,chiar as vrea sa-l intreb,dar nu stiu cum.daca tu stii ceva de ce nu poti sa ne spui si noua? e secret?

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
georgelucius
- senior

ce te incanta asa tare la barbetele Cozma ca nu inteleg?
intreaba-l pe deam_fishing cate voblere Cozma noi i-am dat sa le schimbe barbetele. Si le-a schimbat.
-
adiwolf
- veteran

nu despre asta e vorba.
vroiam doar sa stiu daca exista in tara cineva care face barbete pt woblere la serie,sau daca a-ti vazut pe undeva pe afara kituri de asemenea lucruri - binenteles sa poata si "delivera in romanica"