material folosit la voblere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Noi 2006, 20:25

adiwolf scrie:nu despre asta e vorba.
vroiam doar sa stiu daca exista in tara cineva care face barbete pt woblere la serie,sau daca a-ti vazut pe undeva pe afara kituri de asemenea lucruri - binenteles sa poata si "delivera in romanica" :lol:

tata, tot o firma de productie publicitara te poate ajuta. adica una care sa aiba utilajul de taiere (router, laser cnc etc). ca daca stai sa le faci la mana...
numai ca ar trebui sa dai o comanda grasa, in speta 100-200 buc. macar. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Noi 2006, 20:59

leba scrie:
tata, tot o firma de productie publicitara te poate ajuta. adica una care sa aiba utilajul de taiere (router, laser cnc etc). ca daca stai sa le faci la mana...
numai ca ar trebui sa dai o comanda grasa, in speta 100-200 buc. macar. :roll:
hmmm,
chiar am un amic care are o firma de publicitate ,dar e slabut pe faza asta,eu i-am explicat cam ce as vrea dar nu prea intelege omul sau nu vrea sa inteleaga.
100 - 200buc nu cred sa fie o problema de cantitate,cam atatea preconizez sa am pana la primavara,ca doar iarna este lunga nu? :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 03 Noi 2006, 21:29

Eltrix, Plexirom, Mons Medius, Geplast, Algernon, J&J Group, sunt cateva companii de productie publicitara care au routere. Poti sa-ti faci layout-ul in Corel, dai la taiat si gata. merita cel mai mult in cazul barbetelor de deep divere, care au nevoie de o fanta ff bine centrata.
Cel mai bun material ramane policarbonatul, disponibil in coli de 1x2m, in functie de producator are si alte denumiri comerciale, cum ar fi lexan etc. Sau PET-ul, dar asta se matuieste destul de usor si nu se poate lipi cu bicomponente epoxidice.
Mai merge si cu fierastrau de traforaj, daca n-ai acces la un router. Oricum nu faceti voi atatea voblere cate barbete puteti taia cu un amarat de traforaj, asa ca nu vad de ce va problematizati. Mai bine treceti la treaba.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Noi 2006, 21:39

Stefan Tudose scrie: Mai bine treceti la treaba.
pai te-am ascultat Stefane ,am trecut la treaba si uite unde am ajuns :!:
aproape ca nu mai pot gandi din cauza woblerelor si asta numai din cauza ta,ca tu ai fost ala care m-a indrumat primul si m-a ajutat cu un articol care mi-a deschis mintea.vezi unde m-a adus ajutorul tau! :lol: :P
acuma pe bune,chiar am sa fac cateva modele in corel si o sa incerc sa le dau la taiat la o agentie publicitara,pt mine unul barbetele sunt cel mai greu de confectionat(ma refer la anumite modele de barbete nu la cele mari si clasice)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 03 Noi 2006, 21:49

http://www.jannsnetcraft.com/.mai poti incerca cu cd (nu carcasa) si cu damigenele de 19 l de la automatele de apa.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 03 Noi 2006, 22:00

Am vazut ca te-ai lovit rau de tot. Excelente bucatele pe la galerie.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Noi 2006, 22:19

:( of mai fratilor, io doar facusem un apel general sa vad daca lumea o gasit vreun material LA INDEMANA pentru barbete, in afara de Adiwolf care mi-a dat o idee dar inca nu i-am dat io de cap prin Brasov si marcel v, n-am gasit nimic folositor...e adevarat ca le fac la bucata deci nu pot sa merg la nush ce firma de publicitate (Leba cunosc situatia cu tine si Dream -io n-am norocu asta :cry: ) sa-mi faca 100 de modele, nici nu imi doresc, fiindca nu le fac la tipar, bag unu de 5, unu de 7 , ba un taildancer ba un minnow, nu vreau musai acelasi tip de barbeta, un DR un SDR, le fac io la mana barbetele, numa ca acu stau cu voblerele "pe uscat" :lol: ca n-am material :cry:

@Adiwolf...tu cauti asta: http://www.jannsnetcraft.com/plastic-crankbait-bills/
mda ar fi fost fain

va multumesc la toti pentru raspunsuri si ajutor :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Noi 2006, 08:07

adiwolf scrie:pai l-as intreba ,dar nu stiu cum si la cine sa apelez
nu il cunosc pe om :oops: eu sunt un biet pescar ,care nu are timp de concursuri deci implicit nu pot intra in contact cu elita pescarilor ca sa pot afla diverse "secrete" :lol:
acuma,serios,chiar as vrea sa-l intreb,dar nu stiu cum.daca tu stii ceva de ce nu poti sa ne spui si noua? e secret? :(
Nu stiu fiindca nu m-a interesat. Dar stiu ca dl Cozma nu e secretos din fire si nici nu musca daca ii dai un telefon, oricat de necunoscut i-ai fi. Iti dau numarul pe privat.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Noi 2006, 14:14

mersi mihai.
sper sa nu se supere,o sa-l contactez.

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 04 Noi 2006, 14:41

Depinde ce accesorii are fiecare si cam ce timp poate aloca pentru construirea voblerelor,ca in rest,iarna-i lunga....Chiar nu -mi pot imagina cum ar fi sa ai 200 de voblere in trusa, cum spunea cineva pe forum.Pana acum ,mai mult de 5-6 n-am carat dupa mine, dar in schimb iau constant 15-20 de linguri(tot manufacturate).
Vreme buna ,fir intins !

Scrie răspuns