"Marait" la mulinetele Daiwa...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- George1985
- veteran
"Marait" la mulinetele Daiwa...
Si excelerul si Theory au un marait, de unde ar putea veni?
Re: "Marait" la mulinetele Daiwa...
Cred ca e galetul, pune-i cateva picaturi de ulei si vezi daca "maraitul" dispare.
- George1985
- veteran
Este in interior, zona pinioanelor
Nu afecteaza functionare nici in cel mai mic mod
Nu afecteaza functionare nici in cel mai mic mod

Te obișnuiești, e ca atunci când îți iei mașină cu motor diesel. 

...de unde si expresia de..." tractorase "George1985 scrie:Si excelerul si Theory au un marait...

Mulinetele daiwa maraie =pleonasm
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- George1985
- veteran
Am vazut si care nu "maraie", din clasele superioare, ce-i drept...
- crapmaniacul
- veteran
Confirm, chiar merg ca pe aer alea de "mai sus" si mai dupa 2013. Ori ca sunt noi, ori ca mai au si niste skills-uri mai tehnologice specifice care elimina rontzaitul din start. Oricum maraitul atat timp cat e fin si abea sesizabil nu e deranjant la o Daiwa 2500 care emana siguranta si forta ...George1985 scrie:Am vazut si care nu "maraie", din clasele superioare, ce-i drept...
La Exceler sau Theory nu cred ca poti sa-i elimini maraitul, e direct din angrenaje.
- andreisavin
- veteran
Si Tierra pe care am avut-o de la tine maraia,dar e una din cele mai rezistente mulinete care mi-au trecut prin mana.Zilele trecute am vazut un Certate second hand de vanzare intr-un magazin din Brasov si avea acelasi marait,doar ca era mult mai fin.Acum am un Rarenium care maraie de noua,de cand am luat-o.crapmaniacul scrie:Confirm, chiar merg ca pe aer alea de "mai sus" si mai dupa 2013. Ori ca sunt noi, ori ca mai au si niste skills-uri mai tehnologice specifice care elimina rontzaitul din start. Oricum maraitul atat timp cat e fin si abea sesizabil nu e deranjant la o Daiwa 2500 care emana siguranta si forta ...George1985 scrie:Am vazut si care nu "maraie", din clasele superioare, ce-i drept...
La Exceler sau Theory nu cred ca poti sa-i elimini maraitul, e direct din angrenaje.
Maraitul vine din faptul ca nu au plasticaraie prin ele dintii calca pe alti dinti de metal si asa rezulta maraitul.Modelel noi de Daiwa dupa 2013 nu mai marie ca au inceput sa le ajusteze cu plastic vezi pinion de plastic la certate NEW etc.
Noiel modele de Daiwa nu mai sunt tractorase, o sa incepem sa ne dorim mulinete maraitoare in defavoarea astora care "merg ca pe aer" dar stau mai prost la fiabilitate.
Noiel modele de Daiwa nu mai sunt tractorase, o sa incepem sa ne dorim mulinete maraitoare in defavoarea astora care "merg ca pe aer" dar stau mai prost la fiabilitate.