"Marait" la mulinetele Daiwa...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stradic
veteran
veteran

Re: "Marait" la mulinetele Daiwa...

Mesaj de stradic » 19 Iul 2014, 21:53

Si Exist Hyper Brazino Custom 2508 R "maraie"........ Numa' Vintageu' si Stella...nu mormaie....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rapala the best vobler in the world

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 19 Iul 2014, 21:53

RYOBI scrie:Maraitul vine din faptul ca nu au plasticaraie prin ele dintii calca pe alti dinti de metal si asa rezulta maraitul.Modelel noi de Daiwa dupa 2013 nu mai marie ca au inceput sa le ajusteze cu plastic vezi pinion de plastic la certate NEW etc.
Noiel modele de Daiwa nu mai sunt tractorase, o sa incepem sa ne dorim mulinete maraitoare in defavoarea astora care "merg ca pe aer" dar stau mai prost la fiabilitate.
Inseamna ca "maraitul" este bun :respekt:

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 19 Iul 2014, 22:02

George1985 scrie:
Inseamna ca "maraitul" este bun :respekt:
bun...dar deranjant uneori :( .......eu nu am avut sincer ce sa le reprosez la Daiwa High Class....... :respekt: dar zumzaielile,harsaielile si alte maraieli....m-au facut sa-mi iau si Stella.....

Pescuiesc cu Daiwele ...doar in vaduri sau sub baraje sau unde sunt mici cascade sa nu le aud de zgomotul mult mai placut al apei!!!! :mrgreen: :wallbash: :headbash:
rapala the best vobler in the world

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 19 Iul 2014, 22:12

Exact, deranjant.
Am trimis theory la garantie, raspuns? Mulineta conform cu specificatiile producatorului :P

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 20 Iul 2014, 06:52

Păi dacă e așa deranjant, pune-o pe microbuz către Constanța. Plătesc eu transportul. :lol1:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Iul 2014, 08:21

Am Bradia.Marait usor.Si? Senzatia de forta care o degaja este...superba! 8) Shimano nu maraie ...ele "cloncane" :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 20 Iul 2014, 09:04

Zamfi scrie:Am Bradia.Marait usor.Si? Senzatia de forta care o degaja este...superba! 8) Shimano nu maraie ...ele "cloncane" :lol:
Bradia am si eu si imi place mult ! Este si R si maraie foarte usor perceptibil ptr ca inca nu este uzata mai deloc. Nici marimea 4000 de la "cloncanitoare" nu-mi sugereaza forta pe care o emana 2500 de la Daiwa, ma rog, nu conteaza .... Maraitul e un rau necesar , e old school si e o dovada ca inauntru mecanismul traieste, lucreaza si da feed-back permanent pescarului.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 21 Iul 2014, 08:34

Si Morethan-ul (ala vechi) maraie si simti la el acel "real engine" atat de bine incat uneori nici nu sti daca vibratiitle ce le simti sunt de la naluca sau de la mulineta atunci cand pescui cu fineturi mici care bat marunt. :evil: Am asteptat-o multa vreme, am luat-o ,am pescuit-o de cateva ori si acum sta mai mult acasa urmand probabil sa divortam :| Ramane una dintre cele mai aratoase si puternice mulinete de pe piata si cam atat.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Iul 2014, 09:42

Sorin scrie:Mulinetele daiwa maraie =pleonasm
Maraiie :roll: ...deci Exist , tzoglistule :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :lol1: :lol1: :lol1:
DAIWA RULES.......
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 21 Iul 2014, 10:09

geppetto scrie:Păi dacă e așa deranjant, pune-o pe microbuz către Constanța. Plătesc eu transportul. :lol1:
E in garantie, nu pun surubelnita pe ea. Nu e deranjant, doar ca am devenit pretentios de la o vreme :headbash:
Zamfi scrie:Shimano nu maraie ...ele "cloncane" :lol:
Mai ales dupa pescuit intens, incepand de la catana pana suus...
Prefer maraitul oricand, decat "pietris" la bord :mrgreen:

In fine... La subiect, exista alt motiv pt care ar putea apare acest fenomen decat metal/metal?

Scrie răspuns